Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
‹ Terug naar overzicht
  • Cleopatra sauna

Cleopatra sauna

Cleopatra sauna's

Bij Cleopatra zult u de sauna vinden die bij uw dromen past. We kunnen dit beloven omdat we een zeer breed en bijzonder spectrum aan sauna's voor privé en voor professioneel gebruik aanbieden. Sauna's met verschillende designs en houttypes, sauna's op maat die helemaal naar wens in onze eigen fabriek worden gemaakt.

Of het nu gaat om een sauna voor thuis of voor een sauna in de professionele omgeving, wij gaan samen met u de sauna van uw wensen bouwen.

Bij Cleopatra kunt u kiezen uit 6 verschillende soorten sauna's. Allemaal met een eigen design en een andere combinatie van hout types en prijzen. Deze collectie sauna's zijn er om u als klant te inspireren en te helpen om een sauna te kiezen die perfect bij uw wellness ruimte past. Natuurlijk helpen wij u graag bij het samenstellen van uw perfecte sauna.

De Cleopatra sauna's worden geleverd met een hoogwaardige heater, een deur, banken en accessoires. De installatie van de sauna's is gemakkelijk en bestaat vooral uit het samenstellen van alle componenten. Onze klanten zijn blij met het feit dat de sauna binnen één dag geinstalleerd kan worden.

Cleopatra sauna op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
#siteLanguage.callCTA_s#