• industriële badkamers

industriële badkamers

Wat is een Industriële badkamer?

Momenteel is de industriële stijl erg populair in de Nederlandse huishoudens. Zo ook in de badkamer. Maar wat typeert nou eigenlijk en industriële badkamer? Industriële badkamers typeren zich door een stoere, vaak minimalistische uitstraling. Hiervoor worden grove maar eenvoudige materialen en kleuren gebruikt. Terwijl de eenvoud van producten en kleuren zeker aanwezig is, zien goed gestylde industriële badkamers er modern en trendy uit.

Afbeelding 1

Combinatie van materialen en kleuren

Typerend voor industriële badkamers, is ook het gebruik van zowel donkere als warme materialen en kleuren. Zo kunnen robuuste en ruwe materialen als beton en natuurstenen perfect gecombineerd worden met mooie houtsoorten die naadloos op elkaar in spelen. Waarbij zwarte elementen in meubels, toiletten en kranen, weer een mooi contrast creëren met de lichtere aspecten uit de badkamer. En dit is precies wat industriële badkamers vormgeeft.

  Wanden en vloeren 

  Zoals benoemd kunnen donkere elementen en lichte materialen een mooi contrast creëren binnen je badkamer. Hierom is het belangrijk om goed na te denken over de kleur van de wanden en tegels. Binnen het merk Douglas & Jones worden er mogelijkheden gegeven voor wanden en vloeren zoals lichte betonlook tegels, zowel geschikt voor vloeren of wanden.

  Blogs

  • Wat kenmerkt een industriële badkamer?
   16 september 2022

   Wat kenmerkt een industriële badkamer?

   Een industriële badkamer wordt vaak omschreven als strak en stoer, maar wat kenmerkt deze badkamerst...

   verder lezen
  • Inspiratie voor je industriële badkamer
   06 september 2022

   Inspiratie voor je industriële badkamer

   Een van de grootste interieurtrends van de afgelopen tijd is de industriële stijl. De stijl kenmerkt...

   verder lezen

  Sanitair en accessoires

  Binnen een badkamer zijn accessoires en sanitaire meubels erg belangrijk om stijl te creëren. Zo zijn er verschillende badkamer accessoires die met een industriële look een badkamer helemaal afmaken op het gebied van industriële woonstijlen. Hier zijn de badkamer producten van vtwonen een perfect voorbeeld van. In de selectie van vtwonen zitten verschillende kranen, gemaakt van verschillende soorten metaal, die de keuzemogelijkheden enorm maken binnen de industriële stijl. Ook wastafels waar gekozen kan worden voor zowel hangende wastafel tanks, als wastafels met een bijpassend frame geven de mogelijkheden binnen deze stijl goed weer.

  Intermat ‘one stop shop’ voor uw eigen industriële badkamer

  Het grote aantal merken met producten dat wij aanbieden geven je de mogelijkheid om jouw badkamer perfect vorm te geven. Laat je inspireren door onze collectie, waarbij vrijblijvend advies van deskundig personeel met jarenlange ervaring altijd binnen handbereik is. 

  Brochure background
  LoooX Magazine
  LoooX Magazine
  LoooX is stoer, robuust en een tikkeltje verrassend. Ready voor de Bathroom Experience?
  Download het E-book