Terug naar Tegelsoorten

Wc tegels

Wc tegels

Bijna iedere woning in Nederland heeft tegels op de wc. Aan de wand en op de vloer. Dit houdt de wc hygiënisch en maakt van de wc een sfeervolle ruimte.

Veel mensen kiezen ervoor om hun wc dezelfde uitstraling te geven als de badkamer om eenheid te creëren in hun woning. Maar dat hoeft uiteraard niet! Je kunt ook kiezen voor een unieke uitstraling van je wc. 

Mozaïek wc tegels

Houd je bijvoorbeeld van kleurrijk? Dan zijn onze mozaïek wc tegels iets voor jou. Mozaïek wc tegels geven je wc een unieke en vrolijke uitstraling. Mozaïek wc tegels zijn verkrijgbaar als wandtegel en als vloertegel, in vele vormen en maten.

Merken wc tegels

Intermat biedt een zeer ruime keuze aan wc tegels: van klassieke tot moderne en design wc tegels. In allerlei kleuren en maten. Wij leveren onder andere de merken Agrob Buchtal, COEM, Sicis glasmozaïek, VT wonen, Magres, Kerlite, Edimax, Sphinx, Venis, Metropol, VIVA, Bisazza glasmozaïek, Douglas & Jones en Mosa. 

Bekijk ons aanbod aan wc tegels

In onze showroom in Mijdrecht vind je ons uitgebreide aanbod aan wc tegels. Hier kun je heerlijk rondlopen en je laten inspireren door de verschillende stijlen. Neem ook een kijkje in ons Mosa Experience Centre. Hier kun je onze hele Mosa collectie beleven.

Wc tegelontwerp

Heb je jouw wc tegels gevonden? Dan maakt één van onze deskundige adviseurs op basis van je wensen en voorkeuren een prachtig tegelontwerp. De adviseur zorgt ervoor dat de kleine oppervlakte optimaal benut wordt. Met een slim tegelontwerp kan hij ervoor zorgen dat je wc groter lijkt dan hij werkelijk is.

Vakkundige plaatsing wc tegels

Als het tegelontwerp klaar is dan kan het tegelzetten beginnen. Hiervoor hebben wij, als sinds het begin van ons bedrijf, zeer ervaren tegelzetters in dienst. Zij zorgen ervoor dat de wc tegels vakkundig geplaatst worden, zodat je jarenlang van je wc tegels kunt genieten.  

Kom eens langs

Wij nodigen je van harte uit om eens langs te komen in onze showroom. Het is handig om van tevoren een afspraak te maken met een van onze adviseurs, dan kunnen we alle tijd voor je reserveren. 

Wc tegels op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak

Andere Tegelsoorten

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid