Terug naar Tegelsoorten

Tegels voor de keuken

Tegels voor de keuken

Op zoek naar inspiratie voor nieuwe tegels voor de keuken? Kom naar de showroom van Intermat. Hier vind je vele verschillende tegels voor de keuken. In onze showroom in Mijdrecht vind je tegels voor de keuken in verschillende soorten, maten en kleuren. Voor de wand en de vloer.

Tegels voor de keuken: wat is jouw stijl? Ontdekt het bij Intermat

Niets zo sfeerbepalend als tegels. Ze zetten de toon in jouw keuken. Kom langs bij onze showroom en bekijk ons ruime assortiment tegels voor de keuken bekijken. Bij Intermat valt veel te ontdekken! Wij nemen je dan ook graag mee op ontdekkingsreis.

Mosa Experience Centre

Als enige in Nederland hebben wij een Mosa Experience Centre ingericht. Hier worden al onze Mosa tegels prachtig tentoongesteld. U kunt hier naar hartenlust doorheen wandelen en de sfeer van de Mosa tegels ervaren. Het Mosa Experience Centre is een belangrijk onderdeel van onze showroom te Mijdrecht.

Tegels voor de keuken uitzoeken

Onze ervaren adviseurs helpen je graag bij het uitzoeken van de tegels die het beste bij jouw keuken past. Voor elke keuken en budget, groot of klein, is er een schitterend tegelontwerp op maat samen te stellen.

Tegels voor de keuken: een ontwerp op maat

Wanneer het tegelontwerp jouw droomkeuken in vervulling laat gaan, plaatsen wij de keukentegels in je woning. Het plaatsen van tegels in de keuken is vakwerk. Hiervoor hebben wij dan ook de beste vakmannen in dienst die zorgen voor een hele secure plaatsing.

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom

Laat je betoveren in onze showroom voor tegels voor de keuken. Om te garanderen dat je al je vragen kunt stellen, raden wij je aan om van tevoren een afspraak te maken. Dan reserveren we alle tijd voor je. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om onaangekondigd te komen kijken voor tegels voor de keuken. Tot ziens bij Intermat!

Tegels voor de keuken op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak

Andere Tegelsoorten

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid