Terug naar Tegelsoorten

Tegels voor de badkamer

Tegels voor de badkamer

Zoek je tegels voor je badkamer? Kom dan eens langs bij Intermat en laat je inspireren door onze prachtige tegels voor de badkamer. In onze showroom hebben wij verschillende badkameropstellingen staan waar je heerlijk door heen kunt wandelen en de sfeer kunt proeven van de verschillende tegels voor de badkamer. 

Tegels voor badkamer combineren in uniek tegelontwerp

Het leuke aan tegels voor je badkamer is dat je ze eindeloos kunt combineren en zo tot een uniek tegelontwerp kunt komen. Onze adviseurs helpen je graag om jouw ideeën om te toveren in een tegelontwerp dat perfect past bij jouw stijlvoorkeuren en wensen. 

Intermat: voor ieder wat wils

Intermat heeft tegels voor de badkamer in allerlei kleuren, soorten en maten. Van tegels met een natuurstenen of houten look tot felgekleurde, vrolijke mozaieken tegels. Kortom: voor ieder wat wils. Wij garanderen je dat je bij Intermat de tegels voor je badkamer vindt!

Badkamer plaatsen

Wij hebben onze eigen afdeling met vakkundige tegelzetters. Op basis van het tegelontwerp dat je samen met onze adviseurs hebt gemaakt plaatsen zij met veel precisie de tegels in je badkamer. Kwaliteit staat hierbij voorop, want wij vinden het belangrijk dat je jarenlang van de tegels voor je badkamer kunt genieten.

Kom langs en bekijk ons aanbod aan tegels voor badkamer

Wij nodigen je graag uit om eens langs te komen bij onze showroom te Mijdrecht. Hier vind je al onze prachtige tegels voor badkamer in de badkameropstellingen. Ook kun je een bezoek brengen aan het Mosa Experience Centre, waar de tegels van Mosa prachtig tentoongesteld worden. Wij raden je aan om alvorens je bezoek een afspraak te maken, dan reserveren we alle tijd voor je. 

Tegels voor de badkamer op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak

Andere Tegelsoorten

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid