Terug naar Tegelsoorten

Mozaïek keukentegels

Mozaïek keukentegels zijn kleurrijk en zorgen voor een vrolijke sfeer in je keuken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor iedereen is er een uniek tegelontwerp samen te stellen. 

mozaiek-keukentegels.jpg

Materialen en vormen van mozaïek keukentegels

Mozaïek keukentegels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen als natuursteen, keramiek en glas. Mozaïek keukentegels hoeven niet altijd vierkant te zijn. Er zijn ook ronde, ovale en langwerpige mozaïek tegels te krijgen. 

Voordelen mozaïek keukentegels

Mozaïek keukentegels zijn flexibel en kunnen, in tegenstelling tot andere tegels, buigen. Dit heeft als voordeel dat mozaïek keukentegels ook op ronde muren en wanden kunnen worden aangebracht. Een ander voordeel van mozaïek keukentegels is dat ze gemakkelijk zijn schoon te maken. 

Mozaïek keukentegels zijn sfeerbepalend

De kleurrijke mozaïek keukentegels bepalen de sfeer in je keuken. Ons assortiment aan mozaïek keukentegels is groot. Er valt dan ook veel te ontdekken in onze showroom. Het Mosa Experience Centre is ook de moeite waard om eens te bezoeken. Hier wordt onze prachtige tegelcollectie tentoongesteld. 

Uniek mozaïek keukentegelontwerp

Stel je eigen creativiteit op de proef en creëer, samen met één van onze adviseurs een uniek tegelontwerp, een persoonlijk en uniek mozaïek keukentegeldesign.

Vakkundige plaatsing mozaïek keukentegels

Wij vinden het belangrijk dat je jarenlang kunt genieten van je mozaïek keukentegels. Onze ervaren tegelzetters zorgen er dan ook voor dat de mozaïek keukentegels vakkundig worden geplaatst. 

Kom inspiratie opdoen in onze showroom

Wij nodigen je graag uit om eens langs te komen om inspiratie op te doen. Hier vind je gegarandeerd de mozaïek keukentegels die aansluiten bij jouw wensen en budget. 

Maak een afspraak voor advies over mozaiek keukentegels

Wil je meer weten over onze mozaïek keukentegels? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Zij helpen je graag de mozaïek keukentegels te vinden die passen bij jouw wensen. 

Mozaïek keukentegels op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak

Andere Tegelsoorten

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid