Terug naar Tegelsoorten

Badkamer vloertegels

Badkamer vloertegels

Ben je op zoek naar badkamer vloertegels? Dan ben je bij Intermat aan het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment aan badkamer vloertegels, waaronder Mosa, Edimax en Venis.

badkamer-vloertegels.jpg

Mosa badkamer vloertegels

Mosa is een product van eigen bodem. De Mosa badkamer vloertegels onderscheiden zich in hun design, kleur en afwerking. De Mosa vloertegels zijn gemakkelijk in onderhoud. Zij hebben een lange levensduur door hun slijtvastheid en hardheid. Kies je voor Mosa badkamer vloertegels dan zul je daar jarenlang plezier van hebben.

Mosa Experience Centre

Als enige in Nederland hebben wij in onze showroom een speciale afdeling waar onze Mosa badkamer vloertegels te bewonderen zijn. Het Mosa Experience Centre. 

Edimax badkamer vloertegels

Deze badkamer vloertegels hebben de stijl en sfeer van Italië. Prachtige dessins van hoogwaardige kwaliteit, geïnspireerd op natuursteen. De keramische badkamer vloertegels van Edimax zijn gemakkelijk te onderhouden en bieden een mooie basis voor moderne én klassieke vloeren.

Kerlite badkamer vloertegels

Wat Kerlite badkamer vloertegels onderscheid is dat zij maar 3 tot 3,5 millimeter dik zijn. Een nieuw product in de keramiek. Doordat de Kerlite badkamer vloertegels zo dun zijn zijn zij veel flexibeler dan traditioneel keramiek. De Kerlite Plus badkamer vloertegels kunnen zelfs direct op een oude tegelvloer geplaatst worden. 

Vloertegels maken je badkamer ruimtelijk

Badkamer vloertegels kunnen een kleine badkamer groter laten lijken. Dit kun je doen door te spelen met tegels in verschillende maatvoeren, door grote vloertegels te gebruiken of door het accent op de breedte te leggen. 

Venis badkamer vloertegels

De badkamer vloertegels van Venis zijn geïnspireerd door natuurlijke materialen. Venis staat bekend om kwaliteit en millevriendelijkheid. De exclusieve en verrassende ontwerpen van de Venis badkamer vloertegels hebben een luxe uitstraling. 

Kom langs en laat je inspireren

Wij nodigen je graag uit om eens langs te komen bij onze showroom. Hier vind je ons volledige assortiment aan badkamer vloertegels. In onze showroom staan verschillende badkameropstellingen waar je heerlijk doorheen kunt wandelen om de sfeer te proeven. Er zijn diverse adviseurs aanwezig die je graag helpen bij het uitzoeken van jouw ideale badkamer vloertegels.

Badkamer vloertegels op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak

Andere Tegelsoorten

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid