Terug naar Tegelsoorten

Badkamer mozaïek tegels

Badkamer mozaïek tegels

Creëer een vrolijke sfeer in je badkamer met mozaïek tegels. Badkamer mozaïek tegels kun je eindeloos met elkaar combineren. Ze hebben verschillende vormen en zorgen zo voor een vrolijk speels geheel. Iedere badkamer wordt uniek met mozaïek tegels. 

badkamer-mozaiek-tegels.jpg

Eigenschappen van badkamer mozaïek tegels 

Badkamer mozaïek tegels zijn verkrijgbaar in diverse materialen, waaronder keramiek, glas en natuursteen. Naast de diversiteit aan materialen zijn de badkamer mozaïek tegels ook verkrijgbaar in verschillende vormen: vierkant, rond, ovaal en langwerpig.

Badkamer mozaïek tegels zijn flexibel

Wat badkamer mozaïek tegels naast hun felle en vrolijke kleuren zo uniek maakt is dat ze flexibel zijn en kunnen buigen. Hierdoor kunnen badkamer mozaïek tegels niet alleen op vloeren maar ook op (ronde) wanden worden gebruikt. 

Ontdek jouw stijl in badkamer mozaïek tegels

Niets zo sfeerbepalend als de kleurrijke badkamer mozaïek tegels. Zij zetten de toon in iedere badkamer. Ons tegelassortiment is, op z’n zachtst gezegd, nogal groot. Er valt dus veel te ontdekken in onze showroom. Wij nodigen je graag uit om, samen met ons, op ontdekkingsreis te gaan.

Uniek tegelontwerp op maat 

Test je creativiteit en maak samen met één van onze designers een prachtig en uniek tegelontwerp. Zo krijgt je badkamer echt een persoonlijke touch. De combinatiemogelijkheden van badkamer mozaïek tegels zijn oneindig. 

Badkamer mozaïek tegels plaatsen

Het plaatsen van badkamer mozaïek tegels is vakwerk. Wij vinden kwaliteit belangrijk. Daarom hebben wij een eigen afdeling met ervaren en vakkundige tegelzetters. Zij maken van iedere badkamer een waar kunstwerk waar je jaar in jaar uit optimaal van kunt genieten.

Laat je inspireren 

Kom eens langs bij onze showroom te Mijdrecht en laat je inspireren door de prachtige badkamer mozaïek tegels van Intermat. Hier vind je gegarandeerd de badkamer mozaïek tegels die aansluiten bij jouw wensen en budget. 

Badkamer mozaïek tegels op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak

Andere Tegelsoorten

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid