Terug naar Tegels

Tegels samenstellen

Tegels samenstellen

Ga samen met onze deskundige mensen aan de slag om de mooiste tegelvloeren samen te stellen! Wij vinden het leuk om je te helpen bij het samenstellen van tegels en geven je graag advies om tot het beste resultaat te komen. Daarbij zijn alle combinaties in materialen en kleuren mogelijk. Voor elke ruimte is er een tegelontwerp op maat samen te stellen, volgens jouw wensen en budget.

Elk tegelontwerp op maat is mogelijk

Kom eerst op ontdekkingstocht bij Intermat en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie toonaangevende tegelmerken voordat je je tegelontwerp gaat samenstellen. Geen mens is hetzelfde, dus een ruimte met tegels ook niet. Bij Intermat vind je daarom uiteenlopende stijlen. 

Intermat heeft natuurlijk alle gerenommeerde merken producten in huis. Mosa, Agrob Buchtal, Bisazza glasmozaïek, COEM, Douglas & Jones, Edimax, Kerlite, Marazzi, Margres, Metropol, Porcelaingres, RAKO - Lasselsberger, Sicis glasmozaïek, Sphinx tegels, Venis, VIVA en VT Wonen Tegels. Ook hierin is de keuze zeer uitgebreid. Door de ideale combinatie van producten is elke oplossing mogelijk om tot de juiste samenstelling van jouw tegels te komen.

Kom ontdekken. Maak een afspraak.

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Maak een afspraak. Dan reserveren we alle tijd voor je om jouw tegelontwerp samen te stellen. 

Tegels samenstellen op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak

Andere Tegels

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid