Tegels Leiden

In onze tegels showroom bij Leiden vind je een ruim assortiment aan tegels. Onze tegels zijn verkrijgbaar in diverse sferen, stijlen, merken en kleuren. Van vrolijk meerkleurige (glas)mozaïeken tegels tot strakke tegels met een natuurstenen look. Wij garanderen je dat je bij Intermat de tegels vindt die je zoekt.

tegels-leiden.jpg

Prachtige tegels - beschikbaar voor elk budget 

Wij helpen je graag om de tegels uit te kiezen die passen bij jouw wensen en budget. Voor elke ruimte, groot of klein, is er een prachtig tegelontwerp op maat samen te stellen.

Tegels combineren in een uniek tegelontwerp

Je kunt onze tegels eindeloos combineren. Voor iedere klant maken wij een uniek tegelontwerp op maat. Onze adviseurs helpen je graag om jouw ideeën om te toveren in een tegelontwerp dat perfect past bij jouw stijlvoorkeuren en wensen. Kom langs bij onze tegels showroom bij Leiden en ga aan de slag!

Tegels Experience Centre bij Leiden

Wat onze tegels showroom bij Leiden uniek maakt is dat wij als enige in Nederland een eigen Experience Centre hebben ingericht. Hier worden al onze tegels op bijzondere wijze tentoongesteld.

Onze tegelmerken

In onze tegel winkel bij Leiden heb je een ruime keuze uit prachtige kwalitatieve tegelmerken, waaronder:

Vergroot je keuken of badkamer met tegels

Heb jij een kleine keuken of badkamer? Dan kunnen wij daar iets aan doen. Verbouwen is natuurlijk een optie, maar dat hoeft niet. Met behulp van de juiste tegels kunnen wij jouw keuken of badkamer al veel groter laten lijken dan hij werkelijk is. Wil je toch je keuken of badkamer laten verbouwen? Dan kan Intermat je ook hierbij ondersteunen. Wij hebben verbouwingsexperts die jarenlange ervaring hebben met het verbouwen van badkamers en keukens. 

Tegels zetten Leiden

Wij leveren niet alleen tegels, wij plaatsen de tegels ook in je huis in Leiden. Wij plaatsen ook tegels buiten Leiden. Onze tegelzetters zorgen ervoor dat het tegelontwerp, zoals je deze van ons hebt ontvangen, werkelijkheid wordt. Met veel precisie worden de tegels gezet, zodat iedere centimeter benut wordt. De kwaliteit van de tegels en de plaatsing zorgen er samen voor dat je jarenlang van je aankoop kunt genieten.

Maak een afspraak en kom eens langs

Wij nodigen je graag uit om langs te komen bij onze tegels showroom bij Den Haag (Mijdrecht). Als je van te voren een afspraak maakt kunnen we alle tijd voor je reserveren. Daarom raden wij dit onze klanten allemaal aan. Uiteraard ben je ook voor een spontaan bezoek van harte welkom. 

Tegels showroom bij Leiden

Bezoekadres Intermat
Constructieweg 6
3641 SB, Mijdrecht

Openingstijden Intermat
Maandag t/m vrijdag    09.00 uur - 17.00 uur
Koopavond (do)           19.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag                      10.00 uur - 16.00 uur

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid