Tegels Den Haag

In onze winkel bij Den Haag vind je een ruim assortiment aan tegels - in alle denkbare stijlen, sferen, maten en merken - voor badkamers en keukens. Van natuurstenen tegels tot felgekleurde mozaïeken tegels. 

tegels-den-haag.jpg

Mozaïeken tegels Den Haag

Houd je van vrolijke kleuren en speelse patronen? Dan zijn mozaïeken tegels echt iets voor jou. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Iedere kamer krijgt een unieke uitstraling met de mozaïeken tegels van Intermat. Je vindt onze tegel winkel in Mijdrecht (bij Den Haag). 

Natuurstenen tegels

Passen natuurstenen tegels beter bij je, dan hebben wij de tegels voor jou: Edimax tegels. Deze Italiaanse keramische tegels zijn niet alleen geïnspireerd op natuursteen, ze zien er ook uit alsof ze hier echt van gemaakt zijn. De tegels vormen een mooie basis voor een moderne, of juist een klassieke tegelvloer. Ons aanbod in natuurstenen tegels is prachtig tentoongesteld in onze tegels showroom bij Den Haag. 

De tegelmerken van Intermat

In onze winkel voor tegels bij Den Haag heb je een ruime keuze uit prachtige kwalitatieve tegelmerken. 

Tegels maken kleine badkamers en keukens groter

Woningen hebben soms beperkte ruimte voor een badkamer of keuken. Heb jij ook een kleine badkamer of keuken? Dan zijn onze tegels iets voor jou. Met een slim tegelontwerp zorgen wij ervoor dat je badkamer of keuken veel groter lijkt dan hij werkelijk is. 

Vind de tegels die bij je passen

Wij helpen je graag om de tegels uit te kiezen die passen bij jouw wensen en budget. Voor elke ruimte, groot of klein, is er een prachtig tegelontwerp op maat samen te stellen.

Tegels plaatsen in Den Haag

Op basis van het tegelontwerp plaatsen wij de tegels in je woning in Den Haag of omgeving. Het plaatsen van tegels is specialistenwerk. Daarom heeft Intermat tegelexperts in dienst die dit met veel plezier en precisie voor je doen. Wij willen dat je jarenlang van jouw tegels kunt genieten en besteden dan ook veel aandacht aan de vakkundige plaatsing. 

Maak een afspraak en kom eens langs

Wij nodigen je graag uit om langs te komen bij onze tegels showroom bij Den Haag (Mijdrecht). Als je van te voren een afspraak maakt kunnen we alle tijd voor je reserveren. Daarom raden wij dit onze klanten allemaal aan. Uiteraard ben je ook voor een spontaan bezoek van harte welkom. Bekijk de openingstijden van onze showroom onderaan deze pagina.

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid