Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
‹ Terug naar overzicht
  • Venis tegels

Venis tegels

Venis tegels, onderdeel van Porcelanosa uit Spanje, staat bekend als één van de meest toonaangevende tegelfabrikanten. De Venis tegels hebben een luxe en exclusieve uitstraling. Kwaliteit, innovatie en duurzaamheid staan centraal bij Venis tegels. Dankzij haar innovatieve vermogen is Venis in staat om een divers aanbod aan prachtige keramische tegels te produceren. 

venistegels.jpg

Venis tegels: natuurlijke uitstraling

De Venis tegels staan bekend om hun natuurlijke look. Zo zijn er Venis tegels met een keramische hardsteen-look, tegels met een metallic-look en de populaire hout-look tegels. 

Kom langs en zoek je Venis tegels uit

In onze showroom te Mijdrecht kun je ons aanbod aan Venis tegels uitgebreid bekijken. Onze adviseurs helpen je graag bij het uitzoeken van je Venis tegels. Ga samen met hen aan de slag om je ideale tegelvloer samen te stellen. Onze adviseurs maken een prachtig tegelontwerp voor je zodat je direct een goed beeld heb hoe de Venis tegels gelegd zullen worden. Voor iedere ruimte en ieder budget maken zij een prachtig tegelontwerp.

Wij plaatsen Venis tegels

Nadat je jouw tegelontwerp samen met één van onze adviseurs hebt samengesteld worden de Venis tegels geplaatst. Hiervoor hebben wij zeer ervaren tegelzetters in dienst die de tegels secuur en met veel zorg plaatsen. Onze vakkundige tegelzetters laten niets aan het toeval over en streven altijd naar de beste kwaliteit.

Naast Venis tegels bieden wij ook: 

Maak een afspraak en laat je inspireren

Kom eens langs bij onze showroom en laat je inspireren door ons uitgebreide aanbod aan Venis tegels. Maak een afspraak met een van onze adviseurs, dan reserveren we alle tijd voor je. 

Venis tegels op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0297 - 233 533

2 vestigingen

intermat Mijdrecht

intermat Alphen a/d Rijn 

Bekijk showroom