Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
‹ Terug naar overzicht
  • Mosa tegels showroom

Mosa tegels showroom

Kom langs in onze Mosa tegels showroom en laat je inspireren

Onze Mosa tegels showroom is uniek in Nederland. Als je op zoek bent naar Mosa tegels dan is het een aanrader om een kijkje te nemen in onze showroom. Hier kun je heerlijk door de verschillende badkameropstellingen wandelen en je laten betoveren door de diverse sferen en stijlen. 

mosa-tegels.jpg

Ontdek jouw stijl in de Mosa tegels showroom

In onze Mosa tegels showroom valt veel te ontdekken. Door je te laten inspireren door de verschillende badkamers ontdek je welke stijl bij je past. Onze adviseurs denken graag met je mee en maken op basis van jouw stijlvoorkeuren een prachtig tegelontwerp. 

Intermat maakt iedere badkamer bijzonder

Voor iedere badkamer maken onze adviseurs een fantastisch ontwerp. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies hoe je de Mosa tegels zo kunt indelen dat niet alleen grote, maar ook kleine badkamers een uniek en bijzondere uitstraling krijgen.

Maak een afspraak en kom langs bij de Mosa tegels showroom

Wij nodigen je graag uit om eens langs te komen bij onze Mosa tegels showroom. Als je een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor je om samen de Mosa tegels showroom te bekijken en op basis van je wensen een prachtig tegelontwerp samen te stellen. Het bezoeken van de Mosa tegels showroom is niet alleen op afspraak. Je kunt ook spontaan langskomen.

Mosa tegels showroom op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0297 - 233 533

2 vestigingen

intermat Mijdrecht

intermat Alphen a/d Rijn 

Bekijk showroom