Mosa tegels Den Haag

Wanneer je op zoek bent naar Mosa tegels Den Haag voor je badkamer, dan slaag je vast en zeker bij Intermat Mijdrecht.

mosa-tegels-den-haag.jpg

Duurzame Mosa tegels Den Haag

Voor Mosa, en dus ook voor Intermat, staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De keramische tegels van Mosa zijn geproduceerd volgens het Cradle to Cradle principe: onder verantwoorde arbeidsprocessen en goede arbeidsomstandigheden. Grondstoffen voor de tegels worden hergebruikt. Zo kun je met een gerust hart genieten van Mosa tegels in jouw badkamer in Den Haag.

Mosa Experience Center voor Mosa tegels Den Haag

Al 130 jaar maakt Mosa prachtige tegels met een uniek design en een hoge kwaliteit. In de Intermat Mosa Experience Centre kun je alle Mosa tegels bekijken. Alle combinatie en afmetingen zijn mogelijk. Intermat laat jou graag de prachtige collectie Mosa tegels zien en maakt graag samen met jou een tegelontwerp voor elke ruimte in je huis.

Toepassingen Mosa tegels Den Haag

De Mosa tegels zijn voor vele toepassingen te gebruiken. Mosa werkt samen met vele architecten, wat zorgt voor vele kleuren, patronen en maten. Zo heeft Mosa zowel wand- als vloertegels, felle kleuren en warme kleuren, grijstonen en nog veel meer. Geschikt voor de achterwand van je keuken maar ook voor je vloer of je badkamer.

Waarom Mosa tegels Den Haag kopen in Mijdrecht?

Wist je dat Intermat Mijdrecht de specialist is in Mosa tegels? De moeite waard om naar onze showroom toe te rijden, je nieuwe tegels voor je keuken of badkamer koop je tenslotte voor jarenlang plezier. Dan kun je meteen ook onze andere merken komen bekijken, zoals: Marazzi, VT Wonen, Coem en Venis.

Openingstijden showroom Mosa tegels Den Haag

Intermat verwelkomt je graag in onze showroom voor het tonen van de collectie Mosa tegels. Maak een afspraak en kom eens langs!

Je vindt de showroom van Intermat op:

Contructieweg 6
3641 SB Mijdrecht
Tel: 0297 233 533
E-mail: receptie@intermat.nl

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid