Mosa tegels Amsterdam

Voor Mosa tegels in Amsterdam en omgeving gaat u naar Intermat. Als enige in Nederland hebben wij een Mosa Experience Centre ingericht waar al onze Mosa tegels prachtig worden tentoongesteld. Je kunt hier naar hartenlust doorheen wandelen en de sfeer van de Mosa tegels ervaren. Het Mosa Experience Centre is een onderdeel van onze showroom te Mijdrecht (bij Amsterdam).

mosa-tegels-amsterdam.jpg

Openingstijden showroom en Mosa Experience Centre

De showroom en het Mosa Experience Centre zijn geopend op werkdagen van 09:00-17:00 uur, donderdagavond van 19:00-21:00 uur en op zaterdag van 10:00-16:00 uur. Kom eens langs en vind de mooiste Mosa tegels van Amsterdam.

Mosa tegels Amsterdam: laat je inspireren

Ontdek welke Mosa tegels passen bij je badkamer en laat je inspireren door de prachtige natuurlijke kleuren van Mosa. Mosa tegels geven iedere badkamer sfeer en zorgen ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen.

Mosa tegels maken Amsterdamse badkamers groter

Amsterdamse huizen hebben soms beperkte ruimte voor de badkamer. Heb jij ook een kleine badkamer? Dan zijn Mosa tegels iets voor jouw Amsterdamse badkamer. Met een slim tegelontwerp zorgen wij ervoor dat je badkamer groter lijkt dan hij werkelijk is. 

Tegelontwerp op maat

Onze adviseurs helpen je graag bij het uitzoeken van Mosa tegels. Zij denken met je mee en houden rekening met jouw wensen en voorkeuren. Voor iedere badkamer, groot en klein, is er een prachtig tegelontwerp te maken op basis van Mosa tegels. 

Mosa tegels plaatsen in Amsterdam

Nadat je samen met onze adviseurs een prachtig tegelontwerp hebt samengesteld komen onze gespecialiseerde tegelzetter bij je langs om de Mosa tegels te plaatsen. Of je nu in Amsterdam woont of elders in het land, onze tegelzetters komen graag bij je langs om ervoor te zorgen dat de tegels perfect geplaatst worden. Zodat je jarenlang van jouw nieuwe badkamer kunt genieten.  

Maak een afspraak voor uitgebreid advies over Mosa tegels 

Wil je een bezoek brengen aan onze Mosa tegels showroom in Mijdrecht (bij Amsterdam)? Dan raden wij je aan om van te voren een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Dan reserveren wij alle tijd voor je en kun je al je vragen uitgebreid stellen. Natuurlijk ben je ook altijd welkom om spontaan langs te komen. 

 

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid