Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
‹ Terug naar overzicht
  • Mosa badkamertegels

Mosa badkamertegels

Mosa is een tegelproducent van eigen bodem en is marktleider in vloer- en wandtegels voor de badkamer. Al meer dan 130 jaar verrassen zij ons met onderscheidende badkamertegels van een kwalitatief hoog niveau.

Mosa badkamertegels

Mosa Experience Centre: tentoonstelling Mosa badkamertegels

Intermat heeft een breed aanbod aan Mosa badkamertegels en heeft als enige in Nederland een Mosa Experience Centre ingericht. Hier wordt ons gehele Mosa badkamertegels assortiment tentoongesteld. Het heet natuurlijk niet voor niets het 'Experience Centre'. Hier kun je de sfeer van de Mosa badkamertegels echt ervaren.

Tegelontwerp op maat

Als je de Mosa badkamertegels gevonden hebt die bij jouw badkamer passen, dan helpt een van onze adviseurs je om de tegels te verwerken in een prachtig tegelontwerp. Zij ontwerpen al jaren de mooiste badkamervloeren en -wanden op basis van Mosa badkamertegels. Geheel volgens jouw wensen en stijlvoorkeuren stellen zij een uniek tegelontwerp voor je samen. Zo krijg je direct een goed beeld van jouw toekomstige vloer en/of wand.

Intermat plaatst Mosa badkamertegels

Op basis van het tegelontwerp gaan onze ervaren tegelzetters aan de slag. Zij zorgen ervoor dat de Mosa badkamertegels vakkundig worden geplaatst, zodat je jarenlang van je badkamer kunt genieten.

Showroom: Mosa badkamertegels en meer...

Ben je nog niet geheel overtuigd of Mosa badkamertegels zijn wat je zoekt? Kom dan eens langs in onze showroom. Hier hebben wij verschillende badkameropstellingen gemaakt waar je heerlijk doorheen kunt wandelen en de sfeer kunt proeven van de diverse badkamerstijlen. Hier vind je niet alleen Mosa badkamertegels, maar ook tegels van de merken VT wonen, Marazzi, Edimax, COEM, Kerlite en Venis. 

Maak een afspraak voor meer informatie over Mosa badkamertegels

Wil je meer informatie over ons aanbod in Mosa badkamertegels? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs en breng een bezoek aan onze showroom te Mijdrecht. Vergeet niet het Mosa Experience Centre te bezichtigen.

Mosa badkamertegels op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0297 - 233 533

2 vestigingen

intermat Mijdrecht

intermat Alphen a/d Rijn 

Bekijk showroom