Terug naar overzicht

Mario ter Steege

Manager tegeltechniek“We leveren de beste service, ook ná oplevering”
Mario ter Steege

“Als je mooie tegels hebt uitgekozen, wil je ook dat de tegels op een vakkundige manier worden verwerkt. En dat de tegelzetter rekening houdt met de wensen van de klant. Daarom bezoeken wij onze klanten die een tegelvloer hebben gekocht al in een vroeg stadium. We kijken hoe de ruimte is ingedeeld, of wat de klant wil ook praktisch haalbaar is en hoe veel tijd nodig is voor het verwerken van de tegels. In dit voortraject bespreken we vragen over aanvullende wensen hoe bijvoorbeeld de tegelverdeling eruit kan zien en hoe de tegels kunnen aansluiten op de aangrenzende vloeren.

Nadat ik de planning met de klant heb doorgenomen, ben ik ook bij de uitvoering nauw betrokken. Voor particuliere opdrachten hebben wij een vaste groep tegelzetters die precies weten welke kwaliteit wij bij de klant willen. Ik zorg ervoor dat de tegelzetter past bij het werk dat gemaakt gaat worden en ik ben op locatie als de tegelzetters beginnen. Dan begint het leukste deel van de opdracht, het aanbrengen van de tegels, zodat de klant het gewenste eindresultaat krijgt.

Als de tegels eenmaal zijn aangebracht, vind ik het nog steeds belangrijk om topservice te leveren. Ik hecht veel waarde aan blije klanten en dat kan alleen als je de beste service en advies levert, ook nádat we ons werk gedaan hebben.”

kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.