Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier

Intermat badkamers Alphen aan den Rijn

Zoek je een nieuwe Intermat badkamer in Alphen aan den Rijn of omgeving? Kom dan langs bij dé badkamerspecialist: Intermat in Mijdrecht.

Meer dan 2.000 m² aan Intermat badkamer-inspiratie in Alphen aan den Rijn

Onze Intermat badkamers staan tentoongesteld nabij Alphen aan den Rijn. Hier vind je meer dan 2.000 m² aan Intermat badkamer-inspiratie. Onze badkamerexperts leiden je graag rond door onze Intermat badkamers in Alphen aan den Rijn. Kom spontaan langs of maak van te voren een afspraak. Dan reserveren wij alle tijd voor je!

Vind jouw Intermat badkamer bij Intermat nabij Alphen aan den Rijn!

Bij Intermat inspireren en adviseren onze ervaren adviseurs je bij het realiseren van jouw Intermat badkamer in Alphen aan den Rijn. Maar naast deskundig en eerlijk advies stopt het traject bij Intermat niet. We begeleiden je gedurende het gehele proces; van de oriëntatie en aankoop van jouw Intermat badkamer tot aan het plaatsen. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat jouw Intermat badkamer in Alphen aan den Rijn er precies zo uit komt te zien, zoals jij in gedachten had. Mede door onze aanpak beoordelen onze klanten ons met een 9,0 gemiddeld. Daar zijn wij trots op!

Bel ons: 0297 - 233 533
8.8Uit 75 reviews

2 vestigingen

intermat Mijdrecht

intermat Alphen a/d Rijn 

Bekijk showroom