Keuken en Badkamer showroom in Noord-Holland

Op zoek naar inspiratie voor een nieuwe keuken of badkamer? Kom langs bij Intermat, dé keuken showroom en badkamer showroom van Noord-Holland. Onze keukens en badkamers variëren van zeer luxe tot verrassend betaalbaar. 

Bij Intermat vind je tal van keukens en badkamers om inspiratie op te doen. We hebben in onze showroom zeer keuken- en badkameropstellingen in diverse stijlen gemaakt.

Vind je droom keuken en badkamer in de keuken showroom en badkamer showroom van Noord-Holland

Wij zetten jouw ideeën om in een totaal keuken- en badkamerontwerp. De ervaren adviseurs van de keuken showroom en badkamer showroom van Noord-Holland helpen je graag bij het uitzoeken van de materialen en de inrichting die het beste bij jou past. Voor elk budget en iedere ruimte, groot of klein, is er een schitterend keuken- en badkamerontwerp op maat samen te stellen.

Keuken of badkamer laten plaatsen door de keuken showroom en badkamer showroom Noord-Holland

Wij werken met ervaren vakmannen die je keuken of badkamer naar wens en op basis van het keuken- of badkamerontwerp bij je thuis komen plaatsen. Intermat, de badkamer showroom van Noord-Holland, staat voor kwaliteit en precisie. 

Maak een afspraak en kom langs

Laat je betoveren in dé keuken showroom en badkamer showroom van Noord-Holland. Wij vragen je om een afspraak te maken, zodat wij alle tijd voor je kunnen reserveren en je uitgebreid kunnen adviseren. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom om spontaan een bezoek aan onze showroom te brengen en je te laten verrassen door wat onze keuken showroom en badkamer showroom in Noord-Holland allemaal te bieden heeft. Tot ziens bij Intermat!

Zomeractie

Laat deze zomer een specialist langskomen

Speciaal voor de zomer heeft Goedhart keukens en tegels een actie ontwikkeld waar het mogelijk is om gratis een adviseur bij u thuis te laten komen.

Ik wil advies aan huis
Bel ons: 0297 - 233 533

zomeractie_im.jpg

Afspraak maken!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid