Nieuwe collectie 2018-2019 Next125

Intermat Next125.jpg

We hadden al een tipje van de Milaan sluier opgelicht, maar wat we nog niet hebben gedeeld is de nieuwe collectie van Next125. Dit merk stal de show met de nieuwe collectie en stijlen voor 2018 en 2019.

Next125: Design en elegantie

Waar staat Next125 precies voor? Next125 combineert ambacht, techniek, design en architectuur met een industriële en geavanceerde productie. Dit zorgt ervoor dat de designkeukens van dit merk een elegante look krijgen. Daarnaast is het produceren van duurzame producten erg belangrijk voor dit merk. De keukens krijgen door de hoge kwaliteitseisen een waardebestendig design en een lange levensduur die ook nog eens het milieu ontziet. Kortom, Next125 is het premium merk onder de designkeukens voor een aantrekkelijke prijs.

Natuurlijke authentieke materialen

De nieuwe collectie voor 2018 en 2019 staat helemaal in het teken van het gebruik van natuurlijk authentieke materialen. Denk hierbij aan keramiek, glas, en mat of hoogglans lak. Door het gebruik van de nieuwe kleur Onyxzwart krijgen de Next125 keukens een luxe uitstraling. De keuken is het centrale punt waar authenticiteit centraal moet staan. Hier wordt niet alleen gekookt, maar er vinden ook gesprekken plaats. De keuken is het ontmoetingspunt voor iedereen. Met de prachtige nieuwe kooktafel als stralend middelpunt.

Bij Next125 draait het niet alleen om het ontwerpen van mooie keukens, maar vooral om het creëren van leefruimtes die functioneren. Zo zien we in de nieuwe collectie fronten vervaardigd van Keramiek en Fenix in verschillende luxe interieurs en designs. Deze fronten zien we ook terugkomen in een collectie buffetkasten waardoor het mogelijk is om de look and feel van de keuken door te trekken naar de woonkamer!

In de nieuwe collectie heeft Next125 ook de ideale balans gecreëerd in het traditionele greeploos en push-to-open met een Single Line greeploos systeem. Dit betekent dat de bovenlijst een greeplijst heeft waardoor het lijkt alsof het blad zweeft boven de kasten. De onderkant heeft een push-to-open uitvoering wat ervoor zorgt dat het perfect aansluit op de bovenzijde.

Maak kennis met Next125 in onze showroom

Benieuwd geworden naar de nieuwe collectie van Next125? Wij kunnen je voorzien van alle informatie over dit keukenmerk. Kom eens langs in onze showroom of maak direct een afspraak met een van onze adviseurs


Bel mij

of maak een afspraak

Recente blogitems

 • Nu in de maak: Onze SieMatic Boutique
  lees meer >
 • Nieuw in ons assortiment: De BORA Pure
  lees meer >
 • Even voorstellen: Chantal Noyen
  lees meer >
 • Rainfinity: strak design en een ultiem wellness-gevoel in één douche
  lees meer >
 • Zelf gezien: de nieuwste trends bij Venis-tegels
  lees meer >
Bel ons: 0297 - 233 533

zomeractie_im.jpg

Afspraak maken!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid