Keramische vloertegels met de looks van hout, beton en natuursteen

De tegelvloer maakt zijn comeback! En dat is niet zo gek, want keramische tegels hebben tal van voordelen. Ze slijten en verkleuren niet, zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming en zijn duurzaam. Heb je de nieuwe looks al gezien? De hout-, beton- of natuursteenlook? Die zijn echt zo mooi...

De keramische ‘houten’ vloer

Je hoeft niet meer te kiezen tussen een houten vloer of een tegelvloer. Kies gewoon voor tegels met een houtlook! Zo heb je de voordelen van tegels, maar ook de warme, natuurlijk uitstraling en charme van een houten vloer. Schuren en lakken is niet meer nodig, de tegels met houtlook zijn slijtvast, krasbestendig en behouden altijd hun kleur.

Industriële look met betontegels

De industriële look van een betonnen vloer is een echte smaakmaker in je interieur. Goed nieuws, we hebben keramische tegels met de uitstraling van beton. Net zo stoer, net zo strak en zeer onderhoudsvriendelijk.

Natuursteen op de vloer

Ook natuursteen is weer helemaal hip. Robuust of juist chique, strak of speels, glad of juist met textuur. De tegels hebben de uitstraling, zachte kleuren en de texturen van marmer, leisteen, zandsteen en graniet. Dat geeft iedere vloer een uniek en tijdloos karakter.

Nieuwe trends, nieuwe collectie, mooie merken

Kom kijken, we hebben een nieuwe collectie! Ontstaan vanuit de behoefte om de beleving in vloerbekleding volgens de laatste trends te vernieuwen en te verrijken. We hebben mooie merken, zoals Marazzi, Venis, vtwonen, Coem, Edimax-Astor en Sicis. Exclusief bij ons is de Bertram Beerbaum collectie!

Piet Boon by Douglas & Jones

Nieuw in ons assortiment - en daar zijn we trots op - is de collectie Piet Boon by Douglas & Jones.  Een collectie met het kenmerkende en creatieve handschrift van de internationaal gerenommeerde design Studio Piet Boon, gecombineerd met de gedegen ervaring van Douglas & Jones met de productie van keramische tegels. Ingetogen en duurzaam; een waardevolle toevoeging aan elk interieur.
 
Meer weten? Kom langs in onze nieuwe tegelshowroom in Mijdrecht. Kom de tegels bekijken, voelen en ervaren. We geven graag meer informatie over de vele mogelijkheden van deze mooie, frisse keramische tegels. 


Bel mij

of maak een afspraak

Recente blogitems

 • Nu in de maak: Onze SieMatic Boutique
  lees meer >
 • Nieuw in ons assortiment: De BORA Pure
  lees meer >
 • Even voorstellen: Chantal Noyen
  lees meer >
 • Rainfinity: strak design en een ultiem wellness-gevoel in één douche
  lees meer >
 • Zelf gezien: de nieuwste trends bij Venis-tegels
  lees meer >
Bel ons: 0297 - 233 533

zomeractie_im.jpg

Afspraak maken!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid