terug naar Blogs
29 november 2019

De highlights van de grootste tegelbeurs van Europa

Gemiddelde leestijd: 1minuut

Onlangs heeft de CERSAIE plaatsgevonden, de belangrijkste tegelbeurs van Europa in Bologna. Op deze internationale beurs toonden alle merken hun nieuwste collecties en technische innovaties. Wij hebben de highlights voor je op een rij gezet.

Sicis imponeert met NiteLite

Sicis, de grootste producent van Italiaans mozaïek, overdonderde met haar imposante stand. Daarnaast verrasten ze ons met hun nieuwste product: NiteLite. Dit innovatieve ledpaneel dient als achtergrondverlichting voor je mozaïeke en Vetrite platen. Dit geeft een extra dimensie aan de al prachtige mozaïeke tegels.

sicis-nitelite_1575293968_1583234127.jpg

 

Natuurlijke kleuren van COEM

De ontwerpen van COEM zijn inspirerend door de eenvoudige, essentiële aard van de vormen, oppervlakken en decoraties. Een van hun verrassende nieuwe collecties is Flow. Deze collectie comineert modern design met mooie warme natuurlijke kleuren. De vijf neutrale tinten vervagen van licht naar donker en zijn in vele structuren en afwerkingen mogelijk, zoals geribbeld, decor uitvoeringen en mozaïek.

intermat--coem-flow_1575293972_1583234280.jpg

 

Edimax Astor: zeer realistische reproducties van natuursteen

Edimax Astor levert altijd zeer hoogwaardige producten, waarbij de focus altijd ligt op mooi design, innovatieve technologie en het bieden van de beste kwaliteit. Ook dit jaar laten zij zich weer van hun meest innovatieve kant zien. Hun nieuwe innovatie: 3D Shaped Technologie. Door deze revolutionaire techniek is het voor het eerst mogelijk om het grafisch design van de tegel ook daadwerkelijk overeen te laten komen met de structuur van de tegel. De Thecourt collectie, die geïnspireerd is op monumentale stenen, is onder andere gemaakt met deze technologie.

intermat--edimax-astor_1575293972_1583234292.jpg

 

Ontdek de nieuwste collecties in onze showroom

Bedenk even dat dit nog maar de highlights waren. Er is nog veel meer moois gepresenteerd in Bologna. Onze tegelspecialisten vertellen je hier graag meer over. Kom naar onze showroom of maak een afspraak.

 


Recente blogitems

 • de nieuwste keukentrends voor 2023
  20 januari 2023

  de nieuwste keukentrends voor 2023

  De keuken is niet alleen meer een ruimte waarin wordt gekookt. De keuken is steeds vaker letterlijk ...

  verder lezen
 • Hoe creëer je een moderne badkamer?
  16 december 2022

  Hoe creëer je een moderne badkamer?

  Moderne badkamers worden steeds vaker gekozen. Logisch, want bij de huidige moderne levensstijl past...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.