terug naar Blogs
6 december 2019

Kleine badkamer? Met deze elementen kan je toch groots genieten!

Gemiddelde leestijd 2 minuten

Heb jij een kleine badkamer? Dan betekent dat niet automatisch dat je bepaalde dingen niet kan realiseren. Een ligbad, genoeg opbergruimte… alles kan! Als je het maar goed inricht. Met deze elementen kan jij groots genieten in jouw kleine badkamer:

Bad-douche combinatie op de vierkante meter

Dat je in een kleine badkamer geen bad zou kunnen plaatsen is een fabel. Tegenwoordig kan je de mooiste baden op maat bestellen, met de meest ‘ongewone’ vormen. Denk bijvoorbeeld aan een hoekbad, een bad met afgeronde kanten of een vierkant bad waar je precies in kan zitten. Daarnaast hoef je natuurlijk niet te kiezen tussen een bad of douche. Die ruimte is er altijd, want wist je dat er fantastische bad-douche combinaties bestaan? Een mooie douchekop boven het bad, gecombineerd met een glazen wand tegen de spetters… dan ben je van alle gemakken voorzien.

bad-douche-combinatie.jpg

2 in 1: De spiegelkast

Een prachtige spiegel boven de wasbak is niet alleen mooi, maar ook erg handig. Nog handiger is het als je achter deze spiegel jouw spulletjes kan opbergen. Onmogelijk? Nee hoor, tegenwoordig heb je prachtige spiegelkasten, in alle soorten, maten en stijlen.

spiegelkast.jpg

Ondiep badkamermeubel

Wordt jouw badkamer gebruikt door meerdere mensen? Dan is een flink badkamermeubel wel zo handig. Liefst met daarbovenop een wasbak met twee kranen. Gelukkig hoeft dat helemaal niet zoveel ruimte in te nemen. Wanneer je kiest voor een ondiep exemplaar heb je wel het gemak van een brede wasbak, maar niet de irritatie van een badkamermeubel waar je steeds omheen moet lopen.

ondiep-badkamermeubel.jpg

Verkort wandcloset

Het toilet neemt vaak meer ruimte in beslag dan je zou willen. Gelukkig is daar tegenwoordig een mooie oplossing voor! Het verkorte wandcloset. Deze heeft een diepte van ongeveer 47 tot 49 centimeter, zo’n 5 centimeter korter dan de standaard. Als je dit toilet combineert met een ondiep inbouwreservoir houd je nog meer ruimte over.

verkort-wandcloset.png

Heerlijk! Al die tips voor groots genieten in jouw kleine badkamer. Wil je ook een badkamer die precies past in jouw huis en bij jouw behoeften? Dan is dit het juiste moment! Laat, deze zomer nog, één van onze adviseurs, gratis, bij u thuiskomen voor vrijblijvend advies! 


Recente blogitems

 • de verschillende stijlwerelden van SieMatic keukens
  22 februari 2023

  de verschillende stijlwerelden van SieMatic keukens

  De keuken is een belangrijke ruimte in ieder huis, maar ieder huishouden heeft natuurlijk een andere...

  verder lezen
 • In de spotlight: Modern Black Marble
  31 januari 2023

  In de spotlight: Modern Black Marble

  De keuken is steeds vaker letterlijk en figuurlijk het hart van het huis. Toe aan een wat inspiratie...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.