terug naar Blogs
6 december 2019

Kleine badkamer? Met deze elementen kan je toch groots genieten!

Gemiddelde leestijd 2 minuten

Heb jij een kleine badkamer? Dan betekent dat niet automatisch dat je bepaalde dingen niet kan realiseren. Een ligbad, genoeg opbergruimte… alles kan! Als je het maar goed inricht. Met deze elementen kan jij groots genieten in jouw kleine badkamer:

Bad-douche combinatie op de vierkante meter

Dat je in een kleine badkamer geen bad zou kunnen plaatsen is een fabel. Tegenwoordig kan je de mooiste baden op maat bestellen, met de meest ‘ongewone’ vormen. Denk bijvoorbeeld aan een hoekbad, een bad met afgeronde kanten of een vierkant bad waar je precies in kan zitten. Daarnaast hoef je natuurlijk niet te kiezen tussen een bad of douche. Die ruimte is er altijd, want wist je dat er fantastische bad-douche combinaties bestaan? Een mooie douchekop boven het bad, gecombineerd met een glazen wand tegen de spetters… dan ben je van alle gemakken voorzien.

bad-douche-combinatie.jpg

2 in 1: De spiegelkast

Een prachtige spiegel boven de wasbak is niet alleen mooi, maar ook erg handig. Nog handiger is het als je achter deze spiegel jouw spulletjes kan opbergen. Onmogelijk? Nee hoor, tegenwoordig heb je prachtige spiegelkasten, in alle soorten, maten en stijlen.

spiegelkast.jpg

Ondiep badkamermeubel

Wordt jouw badkamer gebruikt door meerdere mensen? Dan is een flink badkamermeubel wel zo handig. Liefst met daarbovenop een wasbak met twee kranen. Gelukkig hoeft dat helemaal niet zoveel ruimte in te nemen. Wanneer je kiest voor een ondiep exemplaar heb je wel het gemak van een brede wasbak, maar niet de irritatie van een badkamermeubel waar je steeds omheen moet lopen.

ondiep-badkamermeubel.jpg

Verkort wandcloset

Het toilet neemt vaak meer ruimte in beslag dan je zou willen. Gelukkig is daar tegenwoordig een mooie oplossing voor! Het verkorte wandcloset. Deze heeft een diepte van ongeveer 47 tot 49 centimeter, zo’n 5 centimeter korter dan de standaard. Als je dit toilet combineert met een ondiep inbouwreservoir houd je nog meer ruimte over.

verkort-wandcloset.png

Heerlijk! Al die tips voor groots genieten in jouw kleine badkamer. Wil je ook een badkamer die precies past in jouw huis en bij jouw behoeften? Dan is dit het juiste moment! Laat, deze zomer nog, één van onze adviseurs, gratis, bij u thuiskomen voor vrijblijvend advies! 


Recente blogitems

 • Visgraatvloer? Deze alternatieve vloerpatronen maken je woning uniek
  20 september 2023

  Visgraatvloer? Deze alternatieve vloerpatronen maken je woning uniek

  Op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw woning? Waarschijnlijk denk je dan al snel aan die mooie vis...

  verder lezen
 • Werkbladen van verschillend materiaal voor keukens
  29 juni 2023

  Werkbladen van verschillend materiaal voor keukens

  Het keukenblad is het meest gebruikte onderdeel van de keuken, waardoor de keuze voor je keukenblad ...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

2000 m2 showroom

Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

Uniek in Nederland

Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

Verbouwtips

Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

Onderhoud en montage

Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

contact opnemen

 

Oplevering

De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

Ontwerp en advies

In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

Van idee tot uitwerking

Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

Bezorgservice

Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Terugbelservice

Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 

Intermat Alphen a/d Rijn

Hoorn 124
2404 HJ Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100

openingstijden alphen

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
vrijdag koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondaggesloten


 

volg ons

 • social-twitter
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen