terug naar Blogs
6 augustus 2019

Miele: Grootste productlancering ooit!

Gemiddelde leestijd 2 minuten

intermat-blog--miele--oven--generatie7000--2-1565094321_1583234890.png

Van stoomovens en kookplaten, tot koffieautomaten en vaatwassers. Miele vernieuwt haar complete lijn van inbouw keukenapparatuur onder de noemer... Generatie 7000! Met vier designlijnen bieden zij inspiratie voor vrijwel elk interieur. Kwaliteit wordt gecombineerd met kookgemak en innovatie. Om u een beeld te geven licht onze collega Philip Malagodi graag één van de nieuwe speciale producten uit: De Dialog Oven!

Generatie 7000: De Dialog Oven

“De grootste innovatie sinds de introductie van de inductiekookplaat”, dat waren de woorden waarmee Miele haar nieuwste product presenteerde tijdens de persconferentie op de Internationale Funkausstellung in Berlijn. Ook wij kunnen stellen dat de oven echt heel vooruitstrevend is. Voor het eerst in de geschiedenis is er een oven ontwikkeld die zich volledig aanpast aan de consistentie van de ingrediënten. Met elektromagnetische golven weet de ‘intelligente’ oven precies haar temperatuur en tijd aan te passen. De oven wordt bestuurd door sensoren die om de 10 seconden reageren op elk afzonderlijk ingrediënt. Gevolg? Next level koken!"

De truc met het ijsblok

"Miele demonstreerde de nieuwe technologie wel heel spectaculair. Een blok ijs werd opengemaakt, daar werd een stuk rauwe vis in gelegd, dat geheel ging in de oven. Na een paar minuten stond de vis, perfect gaar, op tafel, terwijl het ijsblok niet gesmolten was." 

Baanbrekende M chef technologie

"Next level koken, dat is hoe Miele deze technologie aanbiedt. De oven brengt het echte ‘restaurant koken’ in huis. Verschillende ingrediënten, zoals vlees, vis, brood en groenten kunnen allemaal tegelijkertijd worden bereid. Neem bijvoorbeeld een lamsbout met rode paprika, groene asperges en aardappeltjes. Plaats het geheel in de Dialog Oven en na 45 minuten komt de lamsbout er sappig, gelijkmatig gegaard, uit met al dente groente en heerlijk zachte aardappeltjes." 

Ongekende mogelijkheden

"De Dialog Oven opent een wereld van ongekende mogelijkheden. Perfect gegaarde vis in een blok ijs, een luchtige soufflé of versgebakken brood zonder korst… het is allemaal eenvoudig te bereiden. Bovendien bespaart de Dialog Oven veel tijd, zonder kwaliteitsverlies. In slechts 2.5 uur tijd tovert u bijvoorbeeld een boterzachte pulled pork op tafel in plaats van de 7 uur die andere ovens erover doen!"

Benieuwd naar de Dialog Oven? Of geïnspireerd om de gehele Generatie 7000 van Miele te bekijken? Ontdek het nu in onze showroom! » 


Recente blogitems

 • de nieuwste keukentrends voor 2023
  20 januari 2023

  de nieuwste keukentrends voor 2023

  De keuken is niet alleen meer een ruimte waarin wordt gekookt. De keuken is steeds vaker letterlijk ...

  verder lezen
 • Hoe creëer je een moderne badkamer?
  16 december 2022

  Hoe creëer je een moderne badkamer?

  Moderne badkamers worden steeds vaker gekozen. Logisch, want bij de huidige moderne levensstijl past...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.