Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
terug naar Blogs
24 mei 2019

Even voorstellen: Mike Reijntjes

Gemiddelde leestijd: 1minuut

intermat-blog--mike-reijntjes.png

Mike Reijntjes is sinds kort bij ons aan de slag gegaan als keukenadviseur. Hij stelt zich graag voor!

Wat is jouw professionele voorgeschiedenis?

Ik ben al enkele jaren actief in de keukenbranche. Hetgeen wat mij trok in deze branche was de mogelijkheid om mijn grafische opleiding te combineren met wat mij motiveert, namelijk het adviseren van mensen bij hun aankoop.

Wat maakte dat je graag bij Intermat wil werken?

Ik was op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging met betrekking tot het hogere segment keukens. Toen ik zag dat Intermat Keukens, Tegels & Badkamers onder andere het merk Siematic verkoopt wist ik dat ik hier moest zijn voor mijn volgende stap in mijn carrière. Het feit dat de showroom direct aan de Rijn ligt en het uitzicht fantastisch is heeft zeker ook wel mee geholpen.

Wat wil je betekenen voor jouw klanten?

Tijdens de vele verkooptrainingen die ik in mijn carrière heb gevolgd, is er altijd één ding bijgebleven. Namelijk, dat je de klant zo moet behandelen zoals jezelf ook behandeld wilt worden. Specifiek voor mij houdt dit in dat ik ervoor wil zorgen dat de klant een goed en persoonlijk advies krijgt in het gebruik en uitstraling voor de keuken. Zo denken ze over 15 jaar nog met plezier aan Intermat Keukens, Tegels & Badkamers terug.

Ik hoop jou snel te zien bij Intermat! 

Mike Reijntjes, 
Keuken Adviseur


Recente blogitems

 • Coronavirus maatregelen
  20 december 2021

  Coronavirus maatregelen

  We nemen bij Intermat de huidige situatie rondom het Coronavirus erg serieus. Tijdens het contact me...

  verder lezen
 • De bijkeuken: van rommelhok naar multifunctioneel
  29 november 2021

  De bijkeuken: van rommelhok naar multifunctioneel

  De bijkeuken is eigenlijk een ondergeschoven kindje in veel huishoudens. Door een slimme en moderne ...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
#siteLanguage.callCTA_s#