Terug naar Stijlen

Zwarte keukens

Zwarte keukens

Zwarte keukens

Zwart is een heel verrassende kleur voor je keuken, waar je niet zo snel aan zult denken. Zwarte keukens passen in iedere stijl en in ieder interieur. Een zwarte keuken kan strak zijn, trendy, maar ook landelijk en nostalgisch. Een zwarte keuken geeft rust en warmte. Bovendien kun je in je zwarte keuken eindeloos variëren met diverse kleine kleuraccenten die jouw zwarte droomkeuken iedere keer weer een andere uitstraling geven.  Intermat adviseert jou hier graag in. Ook met het materiaal valt eindeloos te variëren. Je kunt kiezen voor een nostalgische zwarte houten keuken of een hoogglans greeploze zwarte designkeuken. Zwart is bovendien prachtig te combineren met RVS elementen.

Laat jouw ideale zwarte keuken ontwerpen en plaatsen

Kwaliteit staat voorop en wij vinden het leuk om je te helpen. Je krijgt bij het uitzoeken van je zwarte  keuken advies van deskundige mensen met jarenlange ervaring. Wij ontwerpen en plaatsen én adviseren ook nog jaren na aankoop van je keuken. Voor iedere ruimte is er een zwarte droomkeuken op maat, volgens jouw wensen en budget!

Zwarte keukens op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Zomeractie

Laat deze zomer een specialist langskomen

Speciaal voor de zomer heeft Goedhart keukens en tegels een actie ontwikkeld waar het mogelijk is om gratis een adviseur bij u thuis te laten komen.

Ik wil advies aan huis

Andere Stijlen

Bel ons: 0297 - 233 533

zomeractie_im.jpg

Afspraak maken!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid