Terug naar Stijlen

Kookeiland

Kookeiland

Keukens met kookeilanden

Een keuken met een keukeneiland heeft een luxe en gezellige uitstraling! Laat je inspireren in onze showroom in Mijdrecht, waar diverse keukenopstellingen met kookeiland staan. Er is meer mogelijk dan je dacht. Onze deskundige medewerkers kunnen samen met jouw de ideale keukenopstelling met kookeiland ontwerpen. 

Multifunctionele kookeilanden

Een keukeneiland is een centrale en multifunctionele plaats in je keuken. Je familieleden of vrienden kunnen aanschuiven, zodat je gezellig kunt kletsen terwijl je staat te koken. En dan kun je ze gelijk een handje laten helpen! Een keuken met kookeiland geeft je ook de mogelijkheid om je keuken bij je woonkamer te betrekken, het is de ideale scheiding tussen je open keuken en je woonkamer. Bovendien biedt je kookeiland je een zee aan extra opbergruimte.

Laat jouw keuken met kookeiland ontwerpen en plaatsen

Kwaliteit staat voorop en wij vinden het leuk om je te helpen. Je krijgt bij het uitzoeken van je keuken met kookeiland advies van deskundige mensen met jarenlange ervaring. Wij ontwerpen en plaatsen én adviseren ook nog jaren na aankoop van je keuken. Voor iedere ruimte is er een droomkeuken met kookeiland op maat, volgens jouw wensen en budget!

Kookeiland op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Zomeractie

Laat deze zomer een specialist langskomen

Speciaal voor de zomer heeft Goedhart keukens en tegels een actie ontwikkeld waar het mogelijk is om gratis een adviseur bij u thuis te laten komen.

Ik wil advies aan huis

Andere Stijlen

Bel ons: 0297 - 233 533

zomeractie_im.jpg

Afspraak maken!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid