Kookeiland

Keukens met kookeilanden

Een keuken met een keukeneiland heeft een luxe en gezellige uitstraling! Laat je inspireren in onze showroom in Mijdrecht, waar diverse keukenopstellingen met kookeiland staan. Er is meer mogelijk dan je dacht. Onze deskundige medewerkers kunnen samen met jouw de ideale keukenopstelling met kookeiland ontwerpen. 

Multifunctionele kookeilanden

Een keukeneiland is een centrale en multifunctionele plaats in je keuken. Je familieleden of vrienden kunnen aanschuiven, zodat je gezellig kunt kletsen terwijl je staat te koken. En dan kun je ze gelijk een handje laten helpen! Een keuken met kookeiland geeft je ook de mogelijkheid om je keuken bij je woonkamer te betrekken, het is de ideale scheiding tussen je open keuken en je woonkamer. Bovendien biedt je kookeiland je een zee aan extra opbergruimte.

Laat jouw keuken met kookeiland ontwerpen en plaatsen

Kwaliteit staat voorop en wij vinden het leuk om je te helpen. Je krijgt bij het uitzoeken van je keuken met kookeiland advies van deskundige mensen met jarenlange ervaring. Wij ontwerpen en plaatsen én adviseren ook nog jaren na aankoop van je keuken. Voor iedere ruimte is er een droomkeuken met kookeiland op maat, volgens jouw wensen en budget! 

Kom ontdekken. Maak een afspraak. 

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Maak een afspraak. Dan reserveren we alle tijd voor je. 

Maak een afspraak

Bel mij

of maak een afspraak

  Delen viaDelen via Twitter
  Bel ons: 0297 - 233 533

  intermezzo-40-fix.png

  intermezzo-aanvragen

  Bestel nu!

  Maak een afspraak met één van onze adviseurs

  Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

  Aanhef
  Nieuwsbrief
  TijdParticulier / Project
  Mijn interesses
  Land