Design keukens Amsterdam

Op zoek naar design keukens in Amsterdam?

Zoek je een design keuken voor je huis in Amsterdam? Dan ben je bij Intermat aan het goede adres. Design keukens zijn prachtig en hoeven niet zo duur te zijn als je van tevoren misschien denkt. Wij laten je graag zien dat er meer mogelijk is op het gebied van design keukens dan je denkt.

design-keuken-amsterdam.jpg

Uitgebreide collectie design keukens Amsterdam

Je keuken is de perfecte plek om je voorkeur voor mooie, stijlvolle elementen tot uiting te laten komen. Wij hebben een uitgebreide collectie van toonaangevende merken voor je design keuken. Denk aan: Eggersmann, Keller, next125 en Bulthaup.

Inspiratie opdoen voor je design keuken?

Wellicht wil je voor je een bezoek brengt aan onze showroom in Mijdrecht alvast inspiratie opdoen voor het kiezen van je design keuken in Amsterdam. Daar hebben wij een prachtige mogelijkheid voor: neem een kijkje op onze inspiratiepagina.

Wat onze klanten vinden van design keukens Amsterdam

Wij zijn er heel erg trots op dat onze klanten ons beoordelen met een 9.0. Onze klanten delen graag hun ervaringen met ons en met jou. Lees hier de reacties van de familie Riel en de familie Muller.

Maak een afspraak voor het samenstellen van je design keuken

Wil je een bezoek brengen aan onze showroom in Mijdrecht voor je design keuken in Amsterdam? Maak een afspraak met één van onze keukenadviseurs. Graag reserveren wij ruim de tijd voor je, zodat je al je vragen uitgebreid kunt stellen. Je bent uiteraard ook welkom voor een spontaan bezoek.

Maak een afspraak

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid