Design

Design is prachtig maar ook duur – denk denk je misschien. Intermat laat je graag zien dat er meer mogelijk is dan je zou verwachten. Het is natuurlijk fijn dat je een voorkeur hebt voor mooie, bijzondere dingen. En dan is de keuken wel de meest voor de hand liggende plek om dit tot uiting te laten komen. Kom dus vooral eens kijken, stellen we voor. Je zult verbaasd zijn. 

Bel mij

of maak een afspraak

Ontdek jouw ideale designkeuken in onze showroom

Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie designkeukens van toonaangevende keukenmerken als Eggersmann, Keller, Bulthaup en Next125. Wij hebben verschillende design keukenopstellingen staan in onze showroom in Mijdrecht, vlak onder Amsterdam, langs de A9 en A2.

Kom jouw designkeuken ontdekken, maak een afspraak!

Beslissen over jouw designkeuken doe je niet iedere dag. Dus is het prettig als je advies krijgt van deskundige mensen met jarenlange ervaring, die samen met jou de ideale designkeuken ontwerpen. Je kunt altijd langskomen, maar je kunt ook een vrijblijvende afspraak maken met een van onze adviseurs, dan reserveren we vooraf alle tijd voor je.

Laat jouw designkeuken ontwerpen en plaatsen

Kwaliteit staat voorop en wij vinden het leuk om je te helpen. Je krijgt bij het uitzoeken van je designkeuken advies van deskundige mensen met jarenlange ervaring. Wij ontwerpen, plaatsen je keuken én adviseren ook nog jaren na aankoop van je keuken. Voor elke ruimte is er een design droomkeuken op maat, volgens jouw wensen en budget!

Kom ontdekken. Maak een afspraak.

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Maak een afspraak. Dan reserveren we alle tijd voor je. 

Maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
LandPrivacybeleid