Terug naar Stijlen

Apothekerskast

Apothekerskast

Een apothekerskast in jouw keuken

Een apothekerskast een hoge, smalle kast waaruit een rek met mandjes kan worden getrokken en is de ideale voorraadkast voor blikken, kruiden, specerijen, sauzen, etcetera. De kast is uitschuifbaar, waardoor je gemakkelijk bij alle spullen kunt, zelfs de voorraad achterin de kast. De spullen staan altijd uit het zicht, waardoor je keuken met apothekerskast een rustige en opgeruimde uitstraling blijft behouden.

Ontdek jouw keuken met apothekerskast in onze showroom

Laat je inspireren in onze showroom in Mijdrecht, waar diverse keukenopstellingen met apothekerskasten staan. Er is meer mogelijk dan je dacht. Onze deskundige medewerkers kunnen samen met jouw de ideale keukenopstelling met apothekerskast ontwerpen.

Laat jouw keuken met apothekerskast ontwerpen en plaatsen

Kwaliteit staat voorop en wij vinden het leuk om je te helpen. Je krijgt bij het uitzoeken van je keuken met apothekerskast advies van deskundige mensen met jarenlange ervaring. Wij ontwerpen en plaatsen én adviseren ook nog jaren na aankoop van je keuken. Voor iedere ruimte is er een design droomkeuken op maat, volgens jouw wensen en budget!

Apothekerskast op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak

Andere Stijlen

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid