Keukens ontwerpen 3D

Er is niets leuker dan keukens te ontwerpen in 3D, althans dat vinden onze adviseurs. Wij delen dit plezier graag met jou, door samen met jou je eigen droomkeuken te ontwerpen in 3D. 

Maak een afspraak

Keukens ontwerpen in 3D

In onze keukenwinkel in Mijdrecht staan onze adviseurs voor je klaar om met behulp van ons 3D tekenprogramma een keukenontwerp te maken. Al jaren ontwerpen zij de mooiste 3D keukens. Zij kennen dan ook alle ins en outs van de verschillende keukenmerken en kunnen je uitgebreid adviseren. 

keukens-ontwerpen-3d.jpg

Wat moet je weten om keukens te ontwerpen in 3D?

Als je aan de slag wilt om keukens te ontwerpen in 3D is het belangrijk dat je de afmetingen van je keuken weet. Heb je al ideeën over je nieuwe keuken? Neem deze informatie dan mee, dan kunnen wij extra veel tijd besteden aan het ontwerpen van je nieuwe keuken in 3D. 

En hierna? Jouw 3D-keukenontwerp wordt realiteit!

Een grafisch ontwerp van je nieuwe keuken in 3D geeft meteen een realistische indruk van je nieuwe keuken. Neem daarom jouw 3D-ontwerp mee naar huis, zodat je er nog even over na kunt denken. 

Is de keuken die je ontworpen hebt in 3D helemaal naar wens? Dan zorgen wij ervoor dat het 3D-keukenontwerp realiteit wordt! Nadat jouw keuken tot in het kleinste detail is ontworpen, wordt deze geïnstalleerd door zeer ervaren monteurs. Kwaliteit staat voor Intermat altijd voorop. En dat blijft ook zo, ook de jaren na aankoop en plaatsing van je keuken. 

Ervaar het plezier van keukens ontwerpen in 3D zelf

Wil jij ook het plezier van keukens ontwerpen in 3D ervaren? Dat kan! Maak een afspraak met een van onze adviseurs en kom langs bij onze keukenwinkel in Mijdrecht.

Maak een afspraak

Bel mij

of maak een afspraak

Delen viaDelen via Twitter
Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Land