Terug naar overzicht
  • Siemens Magnetron (met bakoven)

Siemens Magnetron (met bakoven)

Siemens inbouwbakovens met geïntegreerde magnetron kunnen bakken, garen en grillen. En dat in heel korte tijd, waarbij u de oven zelfs met uw smartphone of tablet kunt bedienen via de Home Connect app. Onmisbare functies zoals pulseSteam, bakingSensor, cookControl Plus en activeClean® zijn met een aanraking in te stellen dankzij het overzichtelijke TFT-TouchdisplayPlus.

Til uw kookkunsten naar een hoger niveau met een beetje hulp van een Siemens bakoven met magnetron. cookControl Plus biedt u een ingebouwd kookboek met recepten en de optimale oveninstellingen voor de bereiding. De pulseSteam-functie voegt automatisch stoom toe tijdens het bakproces, zodat uw gerecht knapperig van buiten en mals van binnen wordt. Het bakproces controleert u eenvoudig met de Kerntemperatuurmeter, welke de kerntemperatuur van het gerecht op drie plaatsen meet. De bakingSensor controleert vervolgens de vochtigheid in de oven en laat u weten of het gerecht al op tafel kan.

Soms wilt u niet al uw energie in het koken steken, maar vooral tijd besparen. Op die momenten komt coolStart van pas. Met coolStart is het niet langer nodig om de oven voor te verwarmen, zodat u een gerecht daadwerkelijk kunt bakken in de op de verpakking aangegeven tijd. En na het koken reinigt de oven zichzelf met een druk op de knop. activeClean® verhit dan door middel van pyrolyse alle etensresten, waardoor het volstaat om een schoon doekje door de oven te halen.

Siemens Magnetron (met bakoven) op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.