Siemens keuken

Ben je op zoek naar een innovatieve designkeuken? Dan is een Siemens keuken echt wat voor jou. Siemens keukens staan erom bekend dat ze je het leven makkelijker maken, zodat je onbezorgd kunt genieten. 

siemens-keuken.jpg

Duurzame Siemens keuken

Huishoudelijke apparatuur neemt ongeveer de helft van het stroomverbruik van een gemiddeld huishouden voor haar rekening. Dat is niet niks. Daarom werk Siemens al jaren aan milieuvriendelijke huishoudapparatuur. Daar wordt niet alleen het milieu, maar ook je portemonnee een stuk gelukkiger van. Je herkent de milieuvriendelijke en energiezuinige Siemens keukenapparaten aan het Eco+ keurkmerk.

Bespaar 50% kooktijd met een Siemens keuken

De apparaten van Siemens zijn niet alleen eenvoudig in gebruik, ze besparen je ook nog eens tijd. Door tegelijk met het ovenprogramma een geïntegreerde magnetron te gebruiken, kun je wel 50% van je kooktijd besparen. 

Ervaar de Siemens keuken 

Je kunt de Siemens keuken niet alleen zien, maar ook uitproberen in onze prachtige showroom te Mijdrecht. Hier kun je ons aanbod aan Siemens keukenapparatuur ter plekke bekijken en beleven. In de showroom van Intermat vind je een uitgebreide collectie van Siemens keukenapparatuur. Hier ontdek je altijd de apparatuur die perfect past bij jouw wensen en lifestyle.

Naast Siemens keukenapparatuur bieden wij ook…

Bij Intermat vind je een breed assortiment aan keukens en keukenapparatuur van allerhande topmerken. Naast Siemens bieden wij ook merken als Miele, Gaggenau, Atag, Bulthaup, Next125 en Eggersmann

Stel je Siemens keuken samen

Ga samen met één van onze keukenadviseurs aan de slag om jouw ideale Siemens keuken samen te stellen. Voor iedere ruimte en elk budget is er een Siemens keuken. 

Combineer Siemens keukenapparatuur

De inbouwapparatuur van Siemens zijn altijd perfect met elkaar te combineren.  De Siemens keukenapparaten sluiten naadloos op elkaar aan. Samen vormen zij een strak design en maken zij je keuken tot een geheel.

Maak een afspraak

Heb je een specifieke vraag? Dan adviseren we je om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Zij helpen je graag verder door alle mogelijkheden van een Siemens keuken voor je in kaart te brengen.

Bel mij

of maak een afspraak

Delen viaDelen via Twitter
Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-magazine

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Land