Siemens keuken

siemens-keuken.jpg

Duurzame Siemens keuken

Huishoudelijke apparatuur neemt ongeveer de helft van het stroomverbruik van een gemiddeld huishouden voor haar rekening. Dat is niet niks. Daarom werkt Siemens al jaren aan milieuvriendelijke huishoudapparatuur. Daar wordt niet alleen het milieu, maar ook je portemonnee een stuk gelukkiger van. Je herkent de milieuvriendelijke en energiezuinige Siemens keukenapparaten aan het Eco+ keurkmerk.

Bespaar 50% kooktijd met een Siemens keuken

De apparaten van Siemens zijn niet alleen eenvoudig in gebruik, ze besparen je ook nog eens tijd. Door tegelijk met het ovenprogramma een geïntegreerde magnetron te gebruiken, kun je wel 50% van je kooktijd besparen. 

Ervaar de Siemens keuken in onze showroom

Je kunt de Siemens keuken niet alleen zien, maar ook uitproberen in onze prachtige showroom te Mijdrecht. In de showroom van Intermat vind je een uitgebreide collectie van Siemens keukenapparatuur. Ga samen met één van onze keukenadviseurs aan de slag om jouw ideale Siemens keuken samen te stellen.

Maak een afspraak

Naast Siemens keukenapparatuur bieden wij ook…

Bij Intermat vind je een breed assortiment aan keukens en keukenapparatuur van allerhande topmerken. Naast Siemens bieden wij ook merken als Miele, Gaggenau, Atag, Bulthaup, Next125 en Eggersmann

Bel mij

of maak een afspraak

Delen viaDelen via Twitter
Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Land