Terug naar overzicht
  • SieMatic SLC
  • SieMatic SLC
  • SieMatic SLC

SieMatic SLC

De nieuwe vorm van onbezorgdheid

Fraai, functioneel, flexibel en tegelijkertijd volkomen onbezorgd. Met het evenwichtige samenspel van het werkblad, zijwanden en fronten, flexibiliteit en veelzijdigheid zorgt bij de SLC voor een gevoel van onbezorgdheid. Dankzij de flexibiliteit en veelzijdigheid biedt de SLC allerlei individuele vormgevingsmogelijkheden en maakt met speelse lichtheid keukendromen waar.

Het is een keukendesign voor elke smaak. Met een ingetogen, dynamische design past de SLC zich aan uw persoonlijke lifestyle aan. Robuuste materialen, zoals Smart Laqué en kunststof, worden op elkaar afgestemd en creëren een harmonisch samenspel. De grafietgrijze kleur zorgt voor een rustige sfeer. De SLC vormt een creatief toneel voor alle dinge, mensen en ervaringen die ons samenbrengen.

siematic_product_detail_page_slc_1-3.jpg

siematic_product_detail_page_slc_6-2.jpg

ontwerp zonder titel (3).png

siematic_product_detail_page_slc_2-1.jpg

SieMatic SLC op maat? ontdek onze brochures of maak een afspraak!

Bij intermat vind je een zeer compleet assortiment keukens van diverse hoogwaardige merken, zoals Siematic, Next125, Schüller, Keller en Mereno. Met het assortiment en de deskundigheid van intermat vind je gegarandeerd de keuken of badkamer die aansluit bij jouw wensen en budget. Daarnaast zijn wij natuurlijk partners van de gerenommeerde apparatenmerken Miele, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Bora, Gaggenau, Neff, Novy, Liebherr, Quooker en Grohe. In combinatie met een grote verscheidenheid aan werkbladen kunnen wij alle oplossingen bieden.
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.