Terug naar overzicht
  • SieMatic SC/ SE
  • SieMatic SC/ SE
  • SieMatic SC/ SE

SieMatic SC/ SE

Tegenpolen worden tastbaar

De SC/ SE combineert oud en nieuw en speelt met de spanning die daaruit ontstaan. Subtiel ontmoet expressief, traditie ontmoet moderne tijd. Constaterende materialen worden slim gecombineerd met verschillende dikke oppervlakken en creëren een stemmig beeld. Als een oxymoron combineert de SC/ SE tegenstrijdige designdetails met elkaar en blaast zo oude tradities nieuw. Door het perfecte spel met contrasten creerrt de SC/ SE een fraaie harmonie.

Naast het de haptische functie, verlenen de subtiele grepen de SC/ SE een aangeduid decor. De massieve keramische plaat rust op een kubus van filigrane moderniteit. De kleurstelling in de kiezelgrijs onderstreept de harmonie der contrasten. De grepen vestigen de aandacht op de duurzaamheid van het nieuwe.

siematic_product_detail_page_sc-se_6-3.jpg

siematic_product_detail_page_sc-se_1.jpg

siematic_product_detail_page_slc_1-3.jpg

ontwerp zonder titel (3).png

SieMatic SC/ SE op maat? ontdek onze brochures of maak een afspraak!

Bij intermat vind je een zeer compleet assortiment keukens van diverse hoogwaardige merken, zoals Siematic, Next125, Schüller, Keller en Mereno. Met het assortiment en de deskundigheid van intermat vind je gegarandeerd de keuken of badkamer die aansluit bij jouw wensen en budget. Daarnaast zijn wij natuurlijk partners van de gerenommeerde apparatenmerken Miele, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Bora, Gaggenau, Neff, Novy, Liebherr, Quooker en Grohe. In combinatie met een grote verscheidenheid aan werkbladen kunnen wij alle oplossingen bieden.
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.