Terug naar overzicht
  • Schüller Avola
  • Schüller Avola
  • Schüller Avola
  • Schüller Avola
  • Schüller Avola
  • Schüller Avola
  • Schüller Avola
  • Schüller Avola

Schüller Avola

Voor menig huis in de stad heb je vanwege de indeling een zekere creativiteit nodig in het keukenontwerp. Dankzij het modulaire systeem kunt u uw creativiteit optimaal ontwikkelen. Want als de keuken vrijer in de ruimte wordt geïntegreerd, kan deze ook veel groter zijn en echte statements maken. Verschillende dieptes in de bovenkasten en ook de speciale lamellenplint geven diversiteit en karakter. Maar de echte boodschap zit hem in de details: de grepen zijn van OceanIX Plastic, dat visnetten en plastic afval die in de oceaan ronddobberen een nieuw leven geeft.

De harmonieuze integratie van de garderobe getuigt van echte stijl. En omdat de kleine extra ruimte door een slimme planning als bergruimte gebruikt kan worden, ontstaat er nog meer flexibiliteit voor deze bergruimte. Vooral omdat deze door het front een passend dessin onopvallend in het totaalbeeld past.

csm_schueller_avola_hs_c22_102_1_5724a1b7fb.jpeg

csm_schuss_sideboard_c22_108_f7f62a3ca8.jpegcsm_modelsequenz6_8415_c22_108_2f1e0439dd.jpeg

csm_avola_details_sockel_c22_106_152cebc5ed.jpeg

csm_modelsequenz_17989_c22_107_9ccd5405b2.jpeg

csm_schueller_avola_gs_c22_104_9128979635.jpeg

Schüller Avola op maat? ontdek onze brochures of maak een afspraak!

Bij intermat vind je een zeer compleet assortiment keukens van diverse hoogwaardige merken, zoals Siematic, Next125, Schüller, Keller en Mereno. Met het assortiment en de deskundigheid van intermat vind je gegarandeerd de keuken of badkamer die aansluit bij jouw wensen en budget. Daarnaast zijn wij natuurlijk partners van de gerenommeerde apparatenmerken Miele, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Bora, Gaggenau, Neff, Novy, Liebherr, Quooker en Grohe. In combinatie met een grote verscheidenheid aan werkbladen kunnen wij alle oplossingen bieden.
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.