Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
‹ Terug naar overzicht
  • Pelgrim showroom

Pelgrim showroom

Een keuken komt pas tot leven wanneer u deze in het echt kunt bekijken. Wil je graag Pelgrim apparatuur? Kom de apparatuur dan bekijken in onze Pelrgim showroom!

MAAK EEN AFSPRAAK

Pelgrim: echte Hollandse kwaliteit in onze showroom

Pelgrim is al bijna honderd jaar een kwalitatief hoogstaand merk voor keukenapparatuur. Pelgrim vindt zijn oorsprong in Nederlandse bodem. Op Pelgrim kunt u dan ook vertrouwen. Het is dan voor intermat ook niet meer dan logisch dat wij Pelgrim in onze showroom hebben opgenomen. 

Wat heeft Pelgrim allemaal te bieden?

Pelgrim heeft aan elke behoefte gedacht. Of het nou om koken, bakken, braden, grillen, wokken, stomen, koelen, vriezen, koffiezetten of vaatwassen gaat, Pelgrim heeft voor alles het juiste apparaat. Bovendien zijn de apparaten ook nog eens eens voorzien van een prachtig design. Zo komt jouw keuken goed tot zijn recht.

Inbouwapparatuur of losse apparatuur

De vorm en stijl van een keuken is voor elk persoon verschillend. Heb je een kookeiland, hoge kasten, lage kasten, een keuken uit één stuk of uit meerdere delen? Daar passen dan ook verschillende soorten apparatuur bij. Wil je alle apparaten mooi weggewerkt hebben? Kies dan voor Pelgrim inbouwapparatuur. Wil je juist een eyecatcher in uw keuken? Kies dan voor een vrijstaande koelkast of fornuis van Pelgrim.

Kom je snel kijken?

Intermat helpt je graag in de zoektocht naar jouw droomkeuken. Kom onze showroom in Mijdrecht of Alphen aan den Rijn bezichtigen. Als je vragen hebt neem dan contact met ons op.

Als je graag een afspraak wilt maken met een adviseur om jouw wensen en behoeften op papier te laten zetten kan dat natuurlijk ook!

op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
#siteLanguage.callCTA_s#