Terug naar overzicht
  • Pelgrim keuken

Pelgrim keuken

Creëer een echte Pelgrim keuken!

Een nieuwe keuken is pas af met mooie passende apparatuur. Apparatuur kan jouw keuken maken of breken. Je kunt het net zo mooi en luxe maken als je zelf wilt. Intermat heeft een groot assortiment Pelgrim apparatuur om jouw keuken compleet te maken. Met de apparatuur van één merk krijgt jouw keuken een mooie uitstraling.

MAAK EEN AFSPRAAK

Pelgrim ovens en magnetrons

De lijn van Pelgrim ovens en magnetrons zijn zo ontwikkeld dat een strakke, moderne serie ontstaan is met een herkenbare stijl. Of u nu alleen wilt opwarmen met een magnetron, wilt bakken, grillen of stomen, alles is mogelijk en te combineren. De ovens en magnetron zijn in diverse afmetingen en prijsklassen te leveren. Pelgrim ovens beschikken over vlekvrij RVS, een stoomschoonprogramma om uw oven schoon te maken en een XL bakoppervlak voor nog meer ruimte. 

Pelgrim kookapparatuur

Een mooi fornuis is als een parel in jouw keuken. De eyecatcher die zowel ingebouwd als vrijstaand de show steelt. Met een Pelgrim fornuis of kookplaat kunt u alle kanten op. Uiteraard zijn deze in meerdere formaten en in 4- of 5-pits versie verkrijgbaar. Om het kookproces af te maken hoort daar natuurlijk een mooie afzuigkap bij. Ook daarin heeft Pelgrim diverse moderne -, klassieke - of design afzuigkappen beschikbaar die passen bij jouw wensen en kookgedrag. 

Pelgrim koelkasten en koelvriescombinaties

Een koelkast is een belangrijk onderdeel van uw keuken. Enerzijds kun je deze mooi verstoppen door hem in te bouwen. Je kunt er ook voor kiezen om een mooie vrijstaande koelkast neer te zetten die het bekijken waard is. Pelgrim koelkasten zijn energiezuinig en de No Frost functie zorgt ervoor dat je je vriezer niet meer hoeft te ontdooien.

Pelgrim keuken op maat? ontdek onze brochures of maak een afspraak!

Bij intermat vind je een zeer compleet assortiment keukens van diverse hoogwaardige merken, zoals Siematic, Next125, Schüller, Keller en Mereno. Met het assortiment en de deskundigheid van intermat vind je gegarandeerd de keuken of badkamer die aansluit bij jouw wensen en budget. Daarnaast zijn wij natuurlijk partners van de gerenommeerde apparatenmerken Miele, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Bora, Gaggenau, Neff, Novy, Liebherr, Quooker en Grohe. In combinatie met een grote verscheidenheid aan werkbladen kunnen wij alle oplossingen bieden.
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.