Terug naar overzicht
 • Novy Koelkast

Novy Koelkast

Novy koelkasten bestaan er in diverse modellen en verschillende afmetingen. Zodat u er altijd een vindt die in uw keuken past. Rekening houdend met ieders budget ontwikkelden we 2 lijnen. 

 • De Basic line bestaat uit degelijke basismodellen met uiterst praktische details. 
 • In de X-clusive line vindt u modellen die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen en op het vlak van technologie en design tot in de kleinste details uitgewerkt zijn.

Basiseigenschappen van alle koelkasten:

 • Integreerbare inbouwkoelkasten
  Alle koelkasten zijn geschikt voor inbouw achter een meubeldeur. Deze kan afgewerkt worden volgens het design van uw andere keukenkasten.
 • Energie-efficiëntieklasse
  De energie-efficiëntieklasse wordt ingedeeld van A tot G. Alle NOVY koelkasten zijn uitgerust met een A+ label.
  Door de combinatie van een optimale koeltechniek en moderne elektronica wordt het verbruik bij de Novy koelkasten tot een minimum herleid en bespaart u tot 70% energie.
 • CFK - en HFK -vrij
  De schadelijke stoffen CFK en HFK werden vervangen door Pentaan en Isobutaan. Dit maakt alle NOVY koelkasten onschadelijk voor de ozonlaag.
 • Automatische ontdooiing
  Bij alle Novy koelkasten wordt er tijdens het koelen geregeld automatisch ontdooid. De achterwand kan niet meer aanvriezen. Dit maakt het reinigen extra eenvoudig
 • 4 sterrenvriesvak ****
  Bij een bewaartemperatuur van -18°C en lager kunt u diepvriesproducten en ingevroren levensmiddelen verscheidene
  maanden bewaren, ijsblokjes maken en verse levensmiddelen invriezen.
 • SuperCool
  Door een druk op de knop “SuperCool” daalt de temperatuur tot 2°C en schakelt de koelkast na 6 uur terug op zijn vooraf ingestelde temperatuur. Zo kunt u op korte tijd een grote hoeveelheid koelen. Dit is bijvoorbeeld zeer handig bij een onverwachte party.
 • Easy Freeze
  Dankzij in de wand geïntegreerde verdamperleidingen ontstaat een geheel glad interieur dat ervoor zorgt dat ijs zich minder gemakkelijk afzet. Doordat het ijs niet meer op en tussen de verdamperplaten kan gaan zitten, is het ontdooien een snel en eenvoudig klusje geworden.
 • Koude accu’s
  Met de koude accu’s kunt u bij een stroomstoring de koude in de kast langer vasthouden om zo uw levensmiddelen te beschermen. U kunt de accu’s ook gebruiken bij het boodschappen doen om diepvriesproducten koel te houden of om in de koeltas te stoppen. Door hun handige plaatsing in het plafond van de vriesruimte, nemen ze geen nuttige ruimte in.

Comfort

 • Binnenverlichting
  Een goede binnenverlichting verzekert u een klare kijk op wat u bewaart. Lampje, temperatuurregelaar en thermostaatsensor vormen een onderhoudsvriendelijk geheel.
 • Omkeerbare deuren
  De deuren van de koelkasten zijn rechts of links omkeerbaar. U kunt zelf beslissen langs welke zijde uw koelkast opengaat. Legplaten en deurvakken in veiligheidsglas.
  Alle legplaten zijn vervaardigd uit veiligheidsglas en afgewerkt met een edelstalen profiel. Ze zijn eenvoudig in onderhoud en makkelijk uitneembaar. Eén van de legplaten is deel- en onderschuifbaar en kan op verschillende hoogtes worden geplaatst.
 • Flex Space
  Dankzij de vervanging van vaste verdamperplaten door glasplateaus, is het mogelijk de glasplateaus en laden uit de vrieskast te nemen waardoor één grote vriesruimte ontstaat. Uitnemen van een glasplateau en een lade biedt daardoor ruimte aan extra hoge producten.
 • Halveerbare glasplaat
  Om hoge flessen of andere hogere, brede verpakkingen op te bergen.
 • Flessen- en blikkenbeveiliging
  Door het verschuiven van de flessen- en blikkenhouder kunt u flessen en blikken beveiligen tegen omvallen bij het openen en sluiten van de deur.
 • Eierrekje, boter- en kaasvak
  Een keurig openklapbaar deksel in de deur van de koelkast zorgt ervoor dat eieren, boter en kaas op de juiste temperatuur te bewaren zijn. Dit vak is ook uitgerust met een eierrekje.

Novy Koelkast op maat? ontdek onze brochures of maak een afspraak!

Bij intermat vind je een zeer compleet assortiment keukens van diverse hoogwaardige merken, zoals Siematic, Next125, Schüller, Keller en Mereno. Met het assortiment en de deskundigheid van intermat vind je gegarandeerd de keuken of badkamer die aansluit bij jouw wensen en budget. Daarnaast zijn wij natuurlijk partners van de gerenommeerde apparatenmerken Miele, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Bora, Gaggenau, Neff, Novy, Liebherr, Quooker en Grohe. In combinatie met een grote verscheidenheid aan werkbladen kunnen wij alle oplossingen bieden.
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.