Terug naar overzicht
  • NEFF Kookplaat

NEFF Kookplaat

Een fantastische maaltijd heeft alles te maken met de ingrediënten. En dat is ook zo bij het koken en kiezen van de juiste kookplaat. Wil je snelheid en flexibiliteit? Dan kies je misschien voor een inductiekookplaat. Kook je graag op gas? Dan is een van onze innovatieve gaskookplaten iets voor jou. Kan je geen keuze maken? Dan is de Domino-serie wellicht de beste keuze, omdat hier de bovenstaande soorten worden gecombineerd.

Voor iedere vorm van passie - onze keramische kookplaten.

Door het frameloze ontwerp passen onze keramische kookplaten uitstekend in iedere keuken. En een hele reeks opties met tot wel 17 standen maken het voorbereiden van het volgende feestmaal zo gemakkelijk als wat. Omdat koken alles te maken heeft met creativiteit en individuele smaak, kunnen onze kookzones dienen voor potten en pannen in alle vormen en maten. Nog beter, onze verbeterde touchcontrol biedt volledige flexibiliteit bij kok

Geniale vlammen - onze gaskookplaten

Voor sommige koks is er niets te vergelijken met het bereiden van maaltijden op vlammen, het wordt niet voor niks 'het heilige vuur' genoemd. Ons assortiment gaskookplaten biedt je het gereedschap dat je nodig hebt, of je nu wilt roerbakken of sudderen. FlameSelect® biedt de charme van een gaskookplaat met het bedieningsgemak van een inductiekookplaat, zodat het koken zelfs eenvoudiger wordt. Door de vele beschikbare formaten zijn onze kookplaten geschikt voor bijna iedere maat pan. Hou je van Aziatisch? Met de duo wokbrander heb je altijd de keuze uit twee ringen - hierdoor ben je altijd verzekerd van de juiste vlam voor je gerecht.

Snel en flexibel - onze inductiekookplaten

Probeer je graag nieuwe recepten en smaken? Met ons assortiment inductiekookplaten kun je helemaal opgaan in je kookbeleving. Op onze FlexInductie kookplaten kun je de pannen vrij over de kookplaat bewegen. De pannen worden automatisch herkend en er wordt alleen warmte opgewekt waar het nodig is: in de bodem van de pan. Maar onze kookplaten bieden meer om je naar een smakelijk resultaat te begeleiden. Neem bijvoorbeeld de afneembare TwistPadFire® bediening. De bedieningsknop kan worden verwijderd om de kookplaat te reinigen of te voorkomen dat kinderen de plaat kunnen inschakelen.

Koken op maat - onze Domino kookplaten

Wij weten dat bij het koken één optie geen optie is. Wil je het traditionele gevoel van een gaskookplaat maar ook een luxe Teppan Yaki plaat? Of een inductiekookplaat, maar wel een krachtige wokbrander op gas? Bij het assortiment Domino kookplaten kun je alle kookmethoden in je werkblad combineren. Domino is onze kookplaat op maat, waar je precies krijgt wat je voor het koken van je maaltijden op het oog had. Flexinductie, gas, wokken, teppanyaki, barbecue grill, frituren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

NEFF Kookplaat op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.