Terug naar overzicht
  • NEFF Bakoven

NEFF Bakoven

Als je van koken houdt, dan is de oven een essentieel deel van jouw liefde voor koken. Onze ovens laten je volop genieten van ieder kookervaring. Slide&Hide®, CircoTherm®, bakovens of stoomovens met innovatieve functies laten je alles koken of bakken wat je maar bedenkt.

Onze bakovens - jouw veelzijdige favoriet in de keuken

Zoek je een apparaat dat jouw kookstijl optimaal laat floreren, zoek dan niet verder en kies voor onze bakovens. Zijn zijn uitgerust met unieke functies als het CircoTherm® hetelucht systeem. Dit zorgt voor een gelijkmatige garing. Gelijkmatig bakken en roosteren kan op 4 verschillende niveaus, alles komt er precies zo lekker uit als je in gedachte had. Zin om nog meer uit te proberen? Vergroot jouw kennis en ervaring, kies tussen VarioSteam of FullSteam en geniet van alle stoomvoordelen. Nadat je klaar bent met het gebruik van de oven, activeer je de pyrolytische zelfreinigingsfunctie, het enige dat dan nog gedaan moet worden is met een doek even de oven afnemen.

Onze stoomovens - meer ruimte voor jouw ideeën

Lekker eten, smakelijk uiterlijk: onze stoomovens maken het makkelijk om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden. Geniet van eigenschappen als FullSteam stoomondersteuning, waarmee je voedsel kookt dat sappig van binnen en knapperig van buiten is. Met tot wel 15 verwarmingssystemen van grillen tot het laten rijzen van

NEFF Bakoven op maat? ontdek onze brochures of maak een afspraak!

Bij intermat vind je een zeer compleet assortiment keukens van diverse hoogwaardige merken, zoals Siematic, Next125, Schüller, Keller en Mereno. Met het assortiment en de deskundigheid van intermat vind je gegarandeerd de keuken of badkamer die aansluit bij jouw wensen en budget. Daarnaast zijn wij natuurlijk partners van de gerenommeerde apparatenmerken Miele, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Bora, Gaggenau, Neff, Novy, Liebherr, Quooker en Grohe. In combinatie met een grote verscheidenheid aan werkbladen kunnen wij alle oplossingen bieden.
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.