Terug naar overzicht
  • NEFF Afzuigkap

NEFF Afzuigkap

Het is geweldig wanneer er een steak in de pan sist en de geur bijdraagt aan een spannende kookbeleving. Maar er zijn keukengeurtjes waar niemand dol op is. Bekijk ons assortiment geluidsarme, maar krachtige afzuigkappen. Kies tussen verschillende maten en modellen zoals de wandschouwkap of de eilandschouwkap - frisse lucht is gewaarborgd.

Onze wandschouwkappen - voor een fantastische atmosfeer

Wanner je aan het koken bent, worden er allerlei soorten geuren met elkaar gemengd. Zou het niet fijn zijn als de atmosfeer fris en uitnodigend bleef, wat je kookplannen ook zijn? Onze wandschouwkappen zijn sterk, maar ontworpen om geluidsarm en energie-efficiënt hun werk te doen, waardoor de lucht in de keuken schoon en aangenaam blijft.

Onze afzuigkappen in bovenkast - de ideale maat

Wil je een krachtige afzuiging zonder afleiding? Onze afzuigkappen in de bovenkast zijn gemaakt voor een schone uitstraling in de keuken. De afzuigkappen passen in iedere omgeving en hebben metalen vetfilters in de standaarduitvoering. Die kun je af en toe in de vaatwasser doen en daarna weer schone lucht inademen.

Onze werkbladafzuiging - schoon de keuken op

Als je een sociale kok bent, die graag met de gasten praat tijdens het koken, is onze werkbladafzuiging misschien een goede oplossing. De werkbladafzuiging kan tussen twee Domino-kookplaten worden geplaatst of wanneer je nog meer diversiteit wilt, kunnen er 2 units tussen drie of vier Domino's worden geplaatst. Werkbladafzuiging biedt plek op het werkblad en biedt ruimte voor het hoofd. Ze zijn krachtig en efficiënt, absorberen kookluchtjes en damp dichtbij de pan. En als je klaar bent, verdwijnen ze gewoon door een druk op de knop.

Onze plafondunits - alle vrijheid in de keuken

Sommige koks hebben graag alles onder controle wat er rondom gebeurt. De groenten proeven, het vlees omdraaien en een beetje zout bij de pasta. Met onze plafondunits zijn de kookplaten van alle kanten toegankelijk. Ze zijn ook goed in staat om de keuken vrij te houden van damp en geurtjes zonder waardevolle ruimte in te nemen.

NEFF Afzuigkap op maat? ontdek onze brochures of maak een afspraak!

Bij intermat vind je een zeer compleet assortiment keukens van diverse hoogwaardige merken, zoals Siematic, Next125, Schüller, Keller en Mereno. Met het assortiment en de deskundigheid van intermat vind je gegarandeerd de keuken of badkamer die aansluit bij jouw wensen en budget. Daarnaast zijn wij natuurlijk partners van de gerenommeerde apparatenmerken Miele, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Bora, Gaggenau, Neff, Novy, Liebherr, Quooker en Grohe. In combinatie met een grote verscheidenheid aan werkbladen kunnen wij alle oplossingen bieden.
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.