Terug naar Miele

Miele Stoomoven

Miele Stoomoven

Traditie en innovatie: koken met stoom

De oorsprong van het huidige stomen zijn in het oude China te vinden. In China is het stomen van voedsel al duizenden jaren de belangrijkste manier om voedsel te bereiden. Lang voor onze jaartelling gebruikten de Chinezen al dubbelwandige kookpotten, waarin gerechten gescheiden van het vocht werden bereid. De voordelen van deze behoedzame manier van koken werden in het Westen lange tijd niet op waarde geschat. Met de Miele-stoomoven kunt u deze geweldige manier van koken eindelijk ook thuis in de praktijk brengen – eenvoudig, comfortabel en ongelooflijk lekker.
 

Waarom koken met stoom zo gezond is

Gerechten uit de Miele-stoomoven zijn niet alleen gezond, maar ook heel smaakvol. U zult vooral genieten van de intensieve, onvervalste eigen smaak en de aangename structuur van de voedingsmiddelen. Het principe van het koken met stoom is eenvoudig en zeer effectief. De hete stoom verhit het gerecht rechtstreeks en omsluit het aan alle kanten. Het te bereiden eten ligt niet in het water, waardoor de smaak en de belangrijke voedingsstoffen veel beter bewaard blijven. Door de behoedzame manier van bereiden is koken met stoom bij uitstek geschikt voor kwetsbare levensmiddelen, zoals fijne groenten, vis, maar ook voor vlees en aardappelen.
Miele Stoomoven

Miele Stoomoven op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak

Andere series van Miele

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid