Miele showroom

Miele is een merk dat al sinds jaar en dag hoge kwaliteit keukenapparatuur maakt. Bij Intermat in Mijdrecht (net onder Amsterdam) kun je in onze Miele showroom al deze producten komen bekijken!

Uw Miele keuken samenstellen in Mijdrecht!

Als je graag samen met een keukenexpert eens om tafel wilt om ideeën op te doen over het inrichten van een nieuwe keuken, maak dan een afspraak. Wij zorgen ervoor dat jij jouw droomkeuken krijgt

Miele apparatuur is een ‘must have’ voor de echte kookliefhebbers

Miele apparatuur is volledig gericht op gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en kwaliteit. Uiteraard zul je denken dat elk merk dat zegt, daarom is het goed om het gewoon te komen ervaren in onze Miele showroom! Welke apparatuur heeft Miele voor in de keuken?

  • Afzuigkappen
  • Magnetrons
  • Koelingen en vriezers
  • Ovens
  • Vaatwassers
  • Kookplaten

Kom de Miele showroom eens bezoeken!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Intermat? Kom dan onze Miele showroom in Mijdrecht gewoon eens bezoeken, zodat wij je verder kunnen helpen. Dat kun je doen door even een afspraak te maken wanneer het jou uitkomt! Als je graag eerst vanuit huis wat onderzoek doet, bekijk dan onze ‘jouw stijl’ pagina!

Natuurlijk is Miele niet het enige merk dat we bij Intermat hebben. We hebben ook merken als:

Waarom Intermat?

In een showroom met ruim 2000 vierkante meter waarin verschillende keukens, badkamers en tegels te vinden zijn, kunnen wij iedereen helpen zijn of haar droomkeuken samen te stellen. Intermat kan jou helpen met het hele traject, van ontwerp tot plaatsing. Bij Intermat krijg je aan het begin van het traject één vast aanspreekpunt waar je naartoe kunt met al je vragen, wel zo prettig toch?

Kom eens langs in onze Miele showroom

Bij Intermat zeggen we: kom gewoon eens langs in Mijdrecht! Heb je al wat vragen voor ons? Bel ons dan op: 0297 - 233 533 of stuur een e-mail

Bel mij

of maak een afspraak

Delen viaDelen via Twitter
Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-magazine

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Land