Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
‹ Terug naar overzicht
  • Miele keukens

Miele keukens

Ontdek de Miele keukens: perfecte resultaten

Miele keukens. Voor wie het nog niet wist: het meest betrouwbaar en het meest duurzaam. Daar investeert het merk al jaren in. De Miele keukens hebben ook nog eens een zeer laag energieverbruik en een lange levensduur. Kortom: op alle terreinen de allerbeste resultaten.

Miele-Keukens-2

Miele keukens & stijl

Elke Miele keuken is mooi. Toch zijn de designs heel verschillend. Voor iedere smaak, voor iedere wens, ook die van je, is er een Miele keuken. Voor wie modern wil zijn er Miele keukens met strakke lijnen. Voor wie klassiek wil zijn er Miele keukens met ‘classic’ lijnen. En wie landelijk wil kan beslist ook een Miele keuken met zo’n uitstraling bij ons vinden. Kortom, je vindt altijd wel een Miele keuken die voor 100% bij jouw smaak en woning past. 

Miele keukens samenstellen

Een keuken stel je helemaal zelf samen, met een beetje hulp van onze keukenspecialisten. Want bij het samenstellen van een keuken komt best veel kijken. Bijvoorbeeld de stijl, kleuren, vorm en de grootte van jouw toekomstige keuken moeten allemaal wel kloppen, zowel qua smaak als gebruiksgemak. Onze adviseurs denken daarom graag met je mee. Binnen jouw budget natuurlijk. Je zult ontdekken dat er altijd wel een Miele keuken is die bij jou past. Doordat alle combinaties van kleuren, materialen en apparatuur kunnen.

Kom de Miele keukens in onze showroom bekijken

Kom maar langs. In onze showroom vind je ruim 2000 vierkante meter aan inspiratie. Wij nemen je graag mee op ‘keukenexpeditie’. Onderweg vertellen we je alles over onze Miele keukens.

Maak snel een afspraak! Onze keukenexperts zitten voor je klaar.

op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0297 - 233 533

2 vestigingen

intermat Mijdrecht

intermat Alphen a/d Rijn 

Bekijk showroom