Terug naar Gaggenau

Gaggenau keukens

Gaggenau: eersteklas designmerk 

Gaggenau heeft de wensen en ervaringen van professionele topkoks vertaald naar hoogwaardige keukenapparatuur. Gaggenau wordt dan ook niet voor niets in vijftig landen erkend door topkoks, ontwerpers, architecten en liefhebbers van design als eersteklas designmerk op keukengebied.

gaggenau-amsterdam.jpg

Gaggenau keukens: esthetische en duurzame materialen

Gaggenau produceert al meer dan driehonderd jaar toonaangevende keukens, waarin kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. De Gaggenau keukens worden geproduceerd van duurzame en esthetische materialen als roestvrijstaal, emaille, glas, messing, gietijzer en aluminium. Gaggenau keukens zijn dan ook echt keukens met karakter. Alle Gaggenau keukens worden op milleuvriendelijke wijze en met de hand geproduceerd in Duitsland.

Gaggenau keukens samenstellen

Onze adviseurs denken graag met je mee en helpen je om de Gaggenau keuken samen te stellen die perfect aansluit op jouw wensen. Zij kennen de ins en outs van Gaggenau keukens en kunnen al je vragen beantwoorden. Ook voor complete keukens van andere merken als Miele, Bulthaup, Siemens, Eggersmann en next125 ben je bij Intermat aan het juiste adres. Maak een afspraak voor meer informatie.

Gaggenau keukens plaatsen

Nadat je samen met één van onze adviseurs jouw droomkeuken hebt ontworpen wordt deze geïnstalleerd door ervaren monteurs. Wij hebben vaste partners die een complete verbouwing van je keuken kunnen verzorgen. Zij zorgen ervoor dat je jarenlang van je prachtige Gaggenau keuken kunt genieten. 

Laat je inspireren

Kom eens langs in onze showroom te Mijdrecht en laat je inspireren door ons aanbod aan Gaggenau keukens. Wij garanderen dat je bij Intermat een keuken vindt die perfect aansluit bij jouw wensen. Wij raden je aan een afspraak te maken. Dan reserveren wij alle tijd voor je.

Gaggenau keukens op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak

Andere Gaggenau

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid