Eggersmann keukens

Ontdek de topkwaliteit Eggersmann keukens

Mooi, mooier, Eggersmann. Klassiek ontwerp, modern design – Eggermann biedt het allebei. Onze keukenexperts helpen je om het keukenontwerp te maken dat naadloos aandsluit bij waar je van droomt. En ook nog eens binnen jouw budget. Extra mooi: Eggersmann keukens zijn duurzaam. De materialen zijn van topkwaliteit. En dat vind je allemaal bij Intermat.

eggersmann5.jpg

Eggersmann – 100 jaar droomkeukens

Wist je dat? Eggersmann maakt al 100 jaar droomkeukens op maat. Over ervaring gesproken. Dus krijg tijdloze elegantie, de allerbeste kwaliteit en een technisch perfect product. Daar draait het allemaal om bij Eggermann keukens. 

Eggersmann keukens: modern en klassiek

Of je nou van klassiek of van modern houdt, Eggersmann keukens vind je in beide stijlen. Wil je een strak design? Kan. En wat je vaak ziet bij de moderne Eggersmann keukens zijn greeploze deuren en lades. Liever klassiek? Dan kom je helemaal in de sfeer met de warme kleuren en de natuurlijke materialen. 

Eggersmann keukens - mooi op maat

Luxe staat bovenaan bij Eggersmann keukens. Het zijn allemaal maatproducten waarin de nieuwste fabricagetechnologieën zijn toegepast. En dat merk je. Tegelijkertijd voel je aan alles dat Eggermann keukens voortkomen uit een ambachtelijke traditie. Dat is en blijft de basis voor ieder ontwerp.

Eggersmann keukens showroom Mijdrecht

In Amsterdam en omgeving is er maar één Eggersmann keukens dealer: Intermat. En daar zijn we trots op. We laten je dan ook graag onze prachtige showroomkeukens van Eggersmann zien. Onze showroom in Mijdrecht is op een steenworp afstand van Amsterdam (echt)! Kom eens langs voor een inspiratiesessie. Of maak een afspraak met een van onze keukenexperts.

Je Eggersmann droomkeuken samenstellen

Kom maar langs. In onze showroom vind je ruim 2000 vierkante meter aan inspiratie. Wij nemen je graag mee op ‘keukenexpeditie’. Onderweg vertellen we je alles over onze Eggermann keukens.

Maak snel een afspraak! Onze keukenexperts zitten voor je klaar.

Bel mij

of maak een afspraak

Delen viaDelen via Twitter
Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-magazine

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Land