Terug naar bulthaup

Bulthaup showroom

Ervaar de Bulthaup keukens in onze Bulthaup showroom

Intermat is één van de weinige Nederlandse keukenwinkels die beschikt over een Bulthaup showroom. Hier vind je alle prachtige B1 en B3 keukens van Bulthaup. Kom het ook zelf ervaren en laat je inspireren door de vele keukenopstellingen.

bulthaup-keukens-showroom.jpg

Doe alsof je thuis bent in onze Bulthaup showroom

In onze Bulthaup showroom valt veel te ontdekken. Wat de showroom zo leuk maakt, is dat het voelt alsof je jouw nieuwe keuken binnenwandelt. Doe dan ook gewoon alsof je thuis bent. Trek de lades lekker open, bekijk de kastsystemen, doe de lampen aan en uit en bekijk de diverse mogelijkheden van onze inbouwapparatuur. Zo ervaar je pas echt of de keuken bij je past en voldoet aan al jouw wensen.

Stel jouw Bulthaup keuken samen

Samen met één van onze ervaren adviseurs stel je jouw nieuwe keuken samen. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, toplagen en natuurlijk zijn er veel mogelijkheden op het gebied van apparatuur. We maken een selectie die perfect aansluit bij jouw wensen en budget.

Kom eens langs bij onze Bulthaup showroom

Wij nodigen je van harte uit om eens langs te komen bij onze Bulthaup showroom te Mijdrecht. Als je het prettig vindt om samen met een van onze adviseurs de showroom door te lopen, zodat je direct al je vragen kunt stellen, kun je het beste een afspraak maken. Dan reserveren we alle tijd voor je. 

Maak een afspraak

Openingstijden Bulthaup showroom 

Onze Bulthaup showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Op donderdagavond ben je ook 's-avonds, tot 21:00 uur, welkom. Op zaterdag zijn wij van 10:00 tot 16:00 geopend.

Bulthaup showroom bekijken? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak

Andere bulthaup

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid