Terug naar bulthaup

Bulthaup keukens

Ontdek Bulthaup keukens van Intermat

Hoe uniek wil je het hebben? Er is geen Bulthaup keuken hetzelfde. Als wij voor jou een Bulthaup keuken maken is die helemaal, voor 100% ontworpen en gemaakt op basis van jouw wensen en ideeën. Een volstrekt unieke keukencreatie, alleen voor jou. 

bulthaup-keukens.jpg

Bulthaup keukens - wereldberoemd

Bulthaup is een topmerk. Niet voor niets zijn ze wereldwijd bekend. Met Bulthaup keukens is heel veel mogelijk. Je kunt het niet zo gek niet bedenken of het kan met een Bulthaup keuken. Het scala aan ontwerpmogelijkheden is enorm. 

Bulthaup keukens – echt maatwerk

Of je het nu hebt over kleurcombinaties, over materialen of over apparatuur, met Bulthaup keukens kan bijzonder veel. Juist daarom vinden onze keukenexperts het geweldig om een Bulthaup keuken samen te stellen. Ze zien het als een uitdaging om het beste uit zichzelf te halen voor het ontwerp. Met jouw wensen en budget als startpunt maken ze de Bulthaup keuken van je dromen.  

Intermat is dé Bulthaup keukendealer

Wij werken daarom al meer dan 35 jaar samen met Bulthaup. Als keukenspecialist kennen we de Bulthaup keukens van binnen en buiten. Bij onze Bulthaup showroom vind je alle schitterende B1 en B3 Bulthaup keukens. Het mooiste is dat je ze ook echt kunt ervaren. Alsof ze al in je huis staan. Maak snel een afspraak. Dan neemt een van onze Bulthaup experts je mee in deze wereld.

Bulthaup keukens bekijken? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak

Andere bulthaup

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid