Bulthaup Amsterdam

Ben je op zoek naar een Bulthaup winkel in Amsterdam en omgeving? Kom dan eens langs bij Intermat, de specialist op het gebied van Bulthaup keukens in Mijdrecht, bij Amsterdam. 

bulthaup-amsterdam.jpg

Over Bulthaup Amsterdam

Bulthaup is wereldwijd bekend als een zeer gerenommeerd merk. Bulthaup keukens bieden een scala aan ontwerpmogelijkheden op basis van hoogwaardige keukenproducten. 

Unieke Bulthaup keuken voor je Amsterdamse woning

Iedere Bulthaup keuken is uniek. Al onze Bulthaup keukens worden perfect afgestemd op jouw wensen en ideeën. Zo creëren wij de keuken die jij voor ogen hebt. 

Intermat is dé Bulthaup keukendealer bij Amsterdam

Sinds jaar en dag vormen de Bulthaup keukens een onderdeel van onze showroom te Mijdrecht, bij Amsterdam. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring als Bulthaup keukenspecialist en kennen dan ook alle ins en outs van de Bulthaup keukens.

Stel jouw droomkeuken van Bulthaup samen

Ga samen met onze Bulthaup-adviseurs aan de slag om je eigen Bulthaup droomkeuken samen te stellen! Zij vinden het leuk om je te helpen bij het samenstellen van je Bulthaup keuken en geven je graag advies om tot het beste resultaat te komen. Alle combinaties in materialen, kleuren en Bulthaup apparatuur zijn mogelijk. Voor elke ruimte en ieder budget is er een Bulthaup keuken op maat samen te stellen. Maak een afspraak met een van onze adviseurs en kom langs bij onze Bulthaup winkel bij Amsterdam.

Unieke Bulthaup showroom bij Amsterdam

Wat onze showroom in Mijdrecht (bij Amsterdam) zo uniek maakt, is dat wij als een van de weinigen in Nederland beschikken over een Bulthaup showroom. Hier vind je alle schitterende B1 en B3 Bulthaup keukens die zo opgesteld zijn dat je ze echt kunt ervaren. Maak een afspraak met een van onze Bulthaup experts en laat je meenemen in de wereld van Intermat.

Openingstijden Bulthaup Amsterdam

Maandag t/m vrijdag 
09.00 uur - 17.00 uur
Koopavond (do)
19.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 16.00 uur  

Adres Bulthaup winkel bij Amsterdam

Constructieweg 6
3641 SB, Mijdrecht

Route Bulthaup winkel vanaf Amsterdam 

Als je vertrekt vanaf Amsterdam dan neem je op de A2 de afslag Vinkeveen/Hilversum. Stoplicht rechtsaf, langs de Vinkeveense Plassen. Eerstvolgende stoplicht linksaf. 1e rotonde rechts (Industrieweg). Volgende rotonde rechtdoor. Derde straat rechtsaf (Constructieweg). Intermat ligt op 300 meter aan de rechterkant.

Bel mij

of maak een afspraak

Delen viaDelen via Twitter
Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-magazine

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Land