Bulthaup Amsterdam

bulthaup-amsterdam.jpg

Ben je op zoek naar een Bulthaup winkel in Amsterdam en omgeving? Kom dan eens langs bij Intermat, de specialist op het gebied van Bulthaup keukens in Mijdrecht, bij Amsterdam. 

Maak een afspraak

Over Bulthaup Amsterdam

Bulthaup is wereldwijd bekend als een zeer gerenommeerd merk. Bulthaup keukens bieden een scala aan ontwerpmogelijkheden op basis van hoogwaardige keukenproducten.  

Intermat is dé Bulthaup keukendealer bij Amsterdam

Wat onze showroom in Mijdrecht (bij Amsterdam) zo uniek maakt, is dat wij als een van de weinigen in Nederland beschikken over een Bulthaup showroom. Hier vind je alle schitterende B1 en B3 Bulthaup keukens die zo opgesteld zijn dat je ze echt kunt ervaren.

Stel jouw droomkeuken samen met onze Bulthaup-adviseurs

Ga samen met onze Bulthaup-adviseurs aan de slag om je eigen Bulthaup droomkeuken samen te stellen! Zij geven je graag advies om tot het gewenste resultaat te komen. Alle combinaties in materialen, kleuren en Bulthaup apparatuur zijn mogelijk. Voor elke ruimte en ieder budget is er een Bulthaup keuken op maat samen te stellen. Maak een afspraak met een van onze adviseurs en kom langs bij onze Bulthaup winkel bij Amsterdam.

Maak een afspraak

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid